Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΤρία διαφορετικά περιστατικά θανάτων λουόμενων καταγράφηκαν την Τετάρτη (22/7) σε Λέσβο, Λευκάδα και Αχαΐα.
Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, ένας 87χρονος έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στη θάλασσα, στη περιοχή του Αεροδρομίου στη Λέσβο. Αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από λουόμενους και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σε άλλο περιστατικό, 88χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή του Μονοδενδρίου Αχαΐας.
Τέλος, τις μεσημβρινές ώρες, μία 74χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή του Κάστρου Λευκάδας.
Διαβάστε επίσης:
Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στην Κάλυμνο
Επίθεση με μαχαίρι στην Ακρόπολη: Σήμερα η απολογία του 60χρονου
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.