Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΜε μουσική και εντυπωσιακές επιδείξεις τίμησαν τη Θεσσαλονίκη οι σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) και οι μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης και τη γιορτή του πολιούχου της, Αγίου Δημητρίου.
Όπως αναφέρει το thesspost.gr, μετά τη δοξολογία στον ναό του Αγίου Δημητρίου, οι σπουδαστές της ΣΣΑΣ πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή επίδειξη συγχρονισμού με τα όπλα τους στην πλατεία Αριστοτέλους.
Οι άψογα συντονισμένοι σχηματισμοί και η ακρίβεια των κινήσεών τους κέρδισαν τις εντυπώσεις των θεατών, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο σημείο. Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε ο σχηματισμός της ελληνικής σημαίας με τα όπλα των σπουδαστών.
Ένα μουσικό πρόγραμμα με απρόσμενες επιλογές παρουσίασαν οι μπάντες των Ενόπλων Δυνάμεων, συνδυάζοντας διεθνείς επιτυχίες με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια. Ανάμεσα στις επιλογές τους βρέθηκε το «Gangsta’s Paradise», αλλά και τα «Ανήκω σε μένα» και «Ώρες μικρές», σε έναν μουσικό φόρο τιμής στον Γιώργο Μαζωνάκη.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε, παράλληλα, εμβληματικά κομμάτια του ελληνικού ρεπερτορίου, με τις εκτελέσεις των μουσικών να αποσπούν το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Διαβάστε επίσης:
Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για ύποπτη βαλίτσα στην Κερατέα
Εκτροπή λεωφορείου του Πολεμικού Ναυτικού με 25 επιβαίνοντες – 13 τραυματίες
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.