search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:54
MENU CLOSE

Σκληρή κόντρα στη Βουλή για την τοποθέτηση Μυλόπουλου στην «Αττικό Μετρό»

01.02.2016 17:22
Θεσσαλονίκη: Προκαταρκτική έρευνα για την ανάρτηση Μυλόπουλου για τα rapid tests - Media

Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση προκάλεσε η τοποθέτηση του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου ως προέδρου της «Αττικό Μετρό» από τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη.

 

Σφοδρές αντιδράσεις από την αντιπολίτευση προκάλεσε η τοποθέτηση του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου ως προέδρου της «Αττικό Μετρό» από τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κατέθεσαν τις ισχυρές ενστάσεις τους για την τοποθέτηση Μυλόπουλου, κάνοντας λόγο για «συγγενικές σχέσεις» του Γιάννη Μυλόπουλου με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Γιάννης Τραγάκης από την πλευρά της ΝΔ απευθυνόμενος προς τον Χρήστο Σπίρτζη τόνισε ότι επιμένει να διορίζει ανθρώπους που είναι φίλοι του, επιμονή που δεν τον εκπλήσσει, όπως είπε χαρακτηριστικά ο «γαλάζιος» βουλευτής. Ο Γιάννης Μανιάτης από το ΠΑΣΟΚ μίλησε περί «μύθου του του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς».  

Ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης υπογράμμισε ότι για «για λόγους πολιτικής αξιοπρέπειας βρισκόμαστε σε μια απόσταση από τον τρόπο που ασκεί την πολιτική του ο κ. Μυλόπουλος», αναφέροντας μάλιστα ότι ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ είχε αρθρογραφήσει στο παρελθόν χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του Ποταμιού. «Έχω ένα κείμενο με κατάπτυστες υβριστικές αναφορές στο Ποτάμι όταν προσπάθησε να εμφανιστεί στην πολιτική ζωή του τόπου. Δεν είχε καμία σύγκρουση για να εκφραστεί με αυτό τον τρόπο. Υπάρχουν απαράδεκτες αναφορές. Δεν θέλω να το διαβάσω αλλά θα ψηφίσουμε αρνητικά», σημείωσε ο Σπύρος Λυκούδης.

Η απάντηση του Γιάννη Μυλόπουλου «είμαι καθηγητής υδραυλικής και ξέρω πως λειτουργούν τα κανάλια της αποχέτευσης» προκάλεσε την έκρηξη του Σπύρου Λυκούδη, ο οποίος ανταπάντησε: «Μα δεν ντρέπεστε; Το κάνετε χειρότερο; Η πολιτική συμπεριφορά του κ. Μυλόπουλου ξεπερνά το βιογραφικό του», τόνισε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Τέλος η Επιτροπή ΔΕΚΟ της Βουλής άναψε «πράσινο φως» κατά πλειοψηφία στην τοποθέτηση του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου στη θέση του προέδρου της «Αττικό Μετρό» καθώς και του ηλεκτρολόγου μηχανικού Θόδωρου Παπαδόπουλου στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:51