search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:50
MENU CLOSE

Εριέττα Κούρκουλου: Ανάρτηση για το Πάσχα με vegan μήνυμα – «Δεν είναι απαραίτητο να υποφέρει κανένας για να ζήσω εγώ»

03.05.2024 12:14
erietta_kourkoulou_new

Τους λόγους για τους οποίους τα τελευταία χρόνια ακολουθεί αποκλειστικά μια vegan καθημερινότητα, εξηγεί με ανάρτησή της στο Instagram η Εριέττα Κούρκουλου.

Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (3/5), η Εριέττα Κούρκουλου επέλεξε να στείλει το δικό της vegan μήνυμα στον κόσμο που ετοιμάζεται να απολαύσει το παραδοσιακό πασχαλινό τραπέζι.

«Με ρωτούν “γιατί δεν τρως κρέας;”… “Γιατί δεν είναι απαραίτητο”, απαντώ. Δεν είναι απαραίτητο να υποφέρει κανένας για να ζήσω εγώ”. Δεν είναι απαραίτητο να πεθάνει κανένα πλάσμα για να επιβιώσω και αφού δεν είναι απαραίτητο, το να έτρωγα κρέας θα σήμαινε ότι δίνω μεγαλύτερη αξία στην γευστική μου απόλαυση, από τι δίνω στην ζωή – και εγώ λατρεύω την ζωή… σέβομαι και εκτιμώ την ζωή – και όχι μόνο την δική μου», γράφει χαρακτηριστικά.

«Καλό Πάσχα με αγάπη και ενσυναίσθηση – γιατί αυτό μας δίδαξε και εκείνος», καταλήγει η Εριέττα Κούρκουλου στη νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης:

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες – Φήμες για άγριο καβγά με τον σύντροφό της (video)

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι έδειξε στην Κοντσίτα πώς να κουνάει το μαντήλι (video)

Ράιαν Γκόσλινγκ και Μάικι Ντέι «έσκασαν» στο κόκκινο χαλί ως «Beavis and Butt-Head»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 15:47