search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:03
MENU CLOSE

Ακούστε τη δραματική συνομιλία του Κύπριου πιλότου του μοιραίου αεροσκάφους με τον Πύργο ελέγχου (ηχητικό)

19.03.2016 09:45
Ακούστε τη δραματική συνομιλία του Κύπριου πιλότου του μοιραίου αεροσκάφους με τον Πύργο ελέγχου (ηχητικό)  - Media

Σύμφωνα με τα Ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης ο πιλότος της μοιραίας πτήσης της flydubai είναι 38 ετών και είναι από την Κύπρο. 

 

Σύμφωνα με τα Ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης ο πιλότος της μοιραίας πτήσης της flydubai είναι 38 ετών και είναι από την Κύπρο.

Το όνομα του πιλότου είναι Αρίστος Σωκράτους και έχει καταγωγή από τη Λεμεσό. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Πρέσβης της Κύπρου στη Ρωσία, Γιώργος Κασουλίδης, στο ΚΥΠΕ. Ο πλότος είχε εργαστεί στην εταιρία Helios και μετά το τραγικό δυστύχημα του 2005 που οδήγησε στο κλείσιμο της εταιρείας μετακόμισε στο Ντουμπάι

Το πρακτορείο “Ria Novosti” μεταδίδει ότι από τα μέλη του πληρώματος εκτός από τον Κύπριο πιλότο, ήταν δύο Ισπανοί, ένα Ρώσος, ένας από την Κολομβία, ένας Καζάκος και ένας από τις Σευχέλες. Οι επιβάτες ήταν 44 Ρώσοι, οι περισσότεροι κάτοικοι Ροστόφ, 8 Ουκρανοί, δύο Ινδοί κι ένας Ουζμπέκος. Συνολικά ήταν 18 άντρες, 33 γυναίκες και τέσσερα παιδιά. Δύο είναι οι βασικές εκδοχές για τα αίτια της συντριβής: Να οφείλεται σε λάθος του πιλότου εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών και επειδή όπως λένε οι πληροφορίες ήταν η πρώτη του προσγείωση στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο ή σε τεχνική βλάβη, σύμφωνα με το πρακτορείο “Sputnik”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:01