search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 16:01
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η 20χρονη φοιτήτρια: Έτσι μου επιτέθηκε ο 52χρονος

06.05.2017 07:54
Συγκλονίζει η 20χρονη φοιτήτρια: Έτσι μου επιτέθηκε ο 52χρονος - Media

 

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της κατάθεσης της 20χρονης φοιτήριας που έπεσε θύμα βιασμού του 52χρονου σε σπίτι, στη Δάφνη.

Η 20χρονη φοιτήτρια περιέγραψε με λεπτομέρειες στις Αρχές όλα όσα πέρασε στα χέρια του 52χρονου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι κατά 95% τυφλός, παρότι δεν έχει προσκομίσει τα απαραίτητα έγγραφα που να πιστοποιούν την πάθησή του.

Πηγές της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι η νεαρή κοπέλα κατήγγειλε ότι το απόγευμα της Τετάρτης την αιφνιδίασε και της έβαλε αναισθητικό στο πρόσωπο, τη στιγμή που βρισκόταν στην κουζίνα.

«Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο…», περιέγραψε.

Αξιωματικοί ΕΛΑΣ: «Είδαμε το βίντεο, ήταν φρίκη!»

Σοκαρίστηκαν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ όταν είδαν το βίντεο από την κάρτα μνήμης στα γυαλιά-κάμερα του 52χρονου.

«Φρίκη!» υποστηρίζουν και εξηγούν ότι «ο άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά την κοπέλα επί 24 ώρες με ερωτικά βοηθήματα. Την ξυλοκοπούσε στο πρόσωπο και το σώμα με χαστούκια και γροθιές και όταν η φοιτήτρια συνέρχονταν την αναισθητοποιούσε ξανά».

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς, και ο 52χρονος είχε γρατζουνιές από την πάλη που προηγήθηκε με την κοπέλα, πριν λιποθυμήσει από το αναισθητικό. Η άτυχη φοιτήτρια φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο από την συνεχή χρήση αιθέρα που έκανε ο βιαστής της προκειμένου να την έχει σε καταστολή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα βρήκε τον 52χρονο μέσω αγγελίας. Είχε πάει ήδη τρεις φορές στο σπίτι του στη Δάφνη, στην οδό Οθωνος. Την περασμένη Τετάρτη πήγε για να πληρωθεί με 100 ευρώ, όπως είχαν συμφωνήσει, δηλαδή 25 ευρώ σε κάθε επίσκεψη.

Τι έσωσε την φοιτήτρια

Την ζωή της νεαρής κοπέλας έσωσε η ανησυχία των γονιών της, που ζουν σε περιφέρεια κοντά στην Αττική.

Η μητέρα της την αναζήτησε τηλεφωνικά μετά από δύο περίπου ώρες. Όταν διαπίστωσε ότι η κόρη της δεν απαντά, πήγε με τον σύζυγό της στην Αθήνα, το ίδιο βράδυ. Απευθύνθηκαν σε αστυνομικό τμήμα όπου εξήγησαν τι συμβαίνει στον αξιωματικό υπηρεσίας. Γνώριζαν τα στοιχεία του 52χρονου αλλά όχι και την διεύθυνσή του. Με την βοήθεια του αστυνομικού βρήκαν τα στοιχεία του και την Πέμπτη, πήγαν αστυνομικοί στο σπίτι του στη Δάφνη. Ο ίδιος προσποιήθηκε ότι δεν ξέρει τίποτα για την κοπέλα, όμως οι άνδρες της ΕΛΑΣ άκουσαν μια φωνή να φωνάζει «βοήθεια». Τότε, έσπασαν την πόρτα και αποκαλύφθηκε το δράμα που βίωσε η 20χρονη.

«Είχαμε σχέση, ήταν το φετίχ της»

«Τι έκανα ρε παιδιά; ΑΜΕΑ είμαι. Είχαμε σχέση με την κοπέλα». Αυτά είπε ο 52χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την 20χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη.

«Αυτό ήταν το φετίχ της» επισήμανε ο κατηγορούμενος, βγαίνοντας από την εισαγγελία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κοπέλα «ήταν με τη θέληση της» στο σπίτι του. Σε ερώτηση γιατί έκλαιγε και υπέφερε το κορίτσι, απάντησε: «Εγώ, ρε παιδιά, τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί».

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για:

– Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)

– Βιασμός κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα)

– Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα)

– Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Οδηγήθηκε για να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:57