search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 04:59
MENU CLOSE

Μαγγίρα για το κόψιμο του «MEGA Καλημέρα»: «Από νούμερα δεν ήταν και η χειρότερη εκπομπή του καναλιού»

27.04.2024 20:09
nmpetty-maggira-new

Η απόφαση του MEGA να κόψει το «MEGA Καλημέρα» από τον αέρα, μετά την απόφαση της Ελεονώρας Μελέτη να δοκιμάσει την τύχη της στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου με τη ΝΔ, δεν έμεινε ασχολίαστη από άλλες πρωινές εκπομπές.

Σε μία από αυτές, η Μπέττυ Μαγγίρα, εξέφρασε την απορία της που δεν δόθηκε ευκαιρία στους άλλους συντελεστές της εκπομπής, να δοκιμάσουν τη τύχη τους.

«Δεν μπορεί να μην πήρε αυτό που της άξιζε η εκπομπή; Γιατί από νούμερα δεν είναι ότι ήταν η χειρότερη εκπομπή του καναλιού…» είπε χαρακτηριστικά.

«Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η θετική στάση που βλέπω από τον Θανάση Πάτρα. Γιατί δηλαδή πρέπει κάποιος να φταίει; Γιατί μπορεί να φταίει ένας ή όλοι; Να σας πω κάτι, αυτή η εκπομπή πέρασε από 40 κύματα! Άλλαξε ώρες, πήγε μπρος, πίσω, πάνω, κάτω και φέτος και πέρσι με τις εκλογές, αν θυμάστε. Δηλαδή δεν είναι απαραίτητο να φταίει ένα πρόσωπο ή όλοι. Μπορεί όλοι να έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης, εντάξει, να μην κάναμε καλά τη δουλειά μας, όλοι όμως είμαστε επαγγελματίες. Δεν θέλουμε να πάει καλά η δουλειά;».

«Κάτι γίνεται εκεί, ψάχνουν να δουν ποιος φταίει. Δηλαδή κάτι έχει ο καθένας μέσα του. Ας πούμε, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης δείχνει πολύ εκνευρισμένος και πολύ ενοχλημένος. Όταν πιστεύεις όμως ότι κάποιος φταίει, γιατί δεν βγαίνεις να το πεις; Φταίει το κανάλι, φταίει ο τάδε, φταίει η παρουσιάστρια. Ίσως να του την έχει σπάσει που δεν πήγε η εκπομπή καλά, αλλά συμβαίνει αυτό. Είναι η μόνη εκπομπή που κόπηκε, παιδιά;» πρόσθεσε η Μαγγίρα και καταλήγοντας, είπε:

«Πρέπει να υπάρχει ένας λόγος που κόβεται μια εκπομπή; Δεν μπορεί, ρε παιδί μου, να μην πήρε αυτό που της άξιζε αυτή η εκπομπή; Γιατί από νούμερα δεν είναι ότι ήταν η χειρότερη εκπομπή του καναλιού! Άρα μπορεί να κόστιζε περισσότερο σαν εκπομπή και να μη σύμφερε το κανάλι να την συνεχίσει; Μπορεί να μην άρεσε στο κανάλι αυτή η εκπομπή; Χίλια δυο μπορεί! Αλλά γιατί ψάχνουν να βρουν ποιος φταίει και υπάρχει ένας θυμός; Υπάρχει κάτι, ένας αναβρασμός από κάτω».

Διαβάστε ακόμη:

Λαζόπουλος κατά Φλέσσα: «Αίσχος και ατελείωτη παρακμή για εσάς» (Video)

Εφημερίδες: Οι τίτλοι από τα πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (Video)

«Ρίζες» στην κορυφή της τηλεθέασης έβγαλε η «Γη της ελιάς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07