search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:21
MENU CLOSE

Βρετανική Αστυνομία: 12 συλλήψεις για την επίθεση

04.06.2017 12:41
Βρετανική Αστυνομία: 12 συλλήψεις για την επίθεση     - Media

 

Η αστυνομία έκανε 12 συλλήψεις στο ανατολικό Λονδίνο σε σχέση με την επίθεση κατά την οποία σκοτώθηκαν επτά άνθρωποι και 48 τραυματίσθηκαν, αναφέρεται σε δήλωση που εξέδωσε η αστυνομία του Λονδίνου.

«Αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας συνέλαβαν σήμερα το πρωί 12 ανθρώπους στο Μπάρκινγκ του ανατολικού Λονδίνου σε σχέση με τα χθεσινοβραδινά γεγονότα στη Γέφυρα του Λονδίνου και την περιοχή Μπόροου Μάρκετ. Οι έρευνες συνεχίζονται σε διευθύνσεις στο Μπάρκινγκ», αναφέρεται στη δήλωση.

Νωρίτερα φωτογράφος του Ρόιτερς είχε δει γυναίκες με καλυμμένα τα κεφάλια τους να μεταφέρονται από αστυνομικούς έξω από κτίριο στο Μπάρκινγκ.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News είχε μεταδώσει πως η αστυνομία πραγματοποίησε επιδρομή σε διεύθυνση στο ανατολικό Λονδίνο την οποία χρησιμοποιούσε ένας από τους δράστες της επίθεσης.

Πηγή: ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:20