search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 00:40
MENU CLOSE

Από τo απόγευμα της Δευτέρας είχε ενημερώσει το Λιμενικό για νεκρούς στο Μάτι

31.07.2018 05:23
4517355_0.jpg

 

Σύμφωνα με σήμα που εστάλη στο Θάλαμο Επιχειρήσεων από το λιμεναρχείο Ραφήνας στις 19:08 το μοιραίο απόγευμα της περασμένης Δευτέρας 23 Ιουλίου έγινε γνωστό για συνεχείς ροές διασωθέντων και πεθαμένων από το Μάτι. Δηλαδή 4,5 ώρες πριν τη σύσκεψη στο συντονιστικό της πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι με την παρουσία του πρωθυπουργού, το Λιμενικό είχε ενημερώσει για σορούς που είχαν εντοπιστεί έξω από το λιμάνι της Ραφήνας και το Ναυτικό Όμιλο στο Μάτι.

Στο σήμα αναφέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου,  ότι τη συγκεκριμένη ώρα «πραγματοποιήθηκαν συνεχείς ροές διασωθέντων στο λιμένα Ραφήνας καθώς και ανευρεθέντων σορών ατόμων από την περιοχή έξωθεν λιμένα Ραφήνας και Ν.Ο. Μάτι Αττικής καθώς και της ευρύτερης θαλάσσιας περιοχής».

Και υπάρχει και συνέχεια καθώς από επόμενο σήμα προκύπτει ότι στις 22:30 (μία ώρα πριν από τη σύσκεψη) της Δευτέρας ότι ενημερώθηκαν ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, ο ΓΓ Λιμενικής Πολιτικής Χρήστος Λαμπιρίδης, ο αρχηγός του Λιμενικού Σταμάτης Ράπτης και ο β΄ υπαρχηγός Αθανάσιος Ντούνης καθώς την ώρα αυτή έφτασαν στο λιμεναρχείο Ραφήνας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 00:39