search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:06
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο Εύζωνας που «έφυγε» στα 24 χρόνια του (Photos)

22.02.2019 12:43
Αυτός είναι ο Εύζωνας που «έφυγε» στα 24 χρόνια του (Photos) - Media

 

Ο 24χρονος Σπύρος Θωμάς είναι ο εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς που έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά.

Ο ξαφνικός θάνατός του αποδίδεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε παθολογικά αίτια.

Ο Σπύρος Θωμάς ήταν μπασκετμπολίστας από την Πάτρα, ξεψύχησε λίγο μετά το τέλος της δεύτερης σκοπιάς του στον Άγνωστο Στρατιώτη την Πέμπτη.

Όταν τελείωσε η σκοπιά, ο Σπύρος Θωμάς επέστρεψε στο θάλαμό του. Δεν ανέφερε ενοχλήσεις. Σύμφωνα με το onalert.gr, έκανε την πρώτη από τις 13:00 έως τις 14:00 και τη δεύτερη από τις 19:00 έως τις 20:00. Όταν τελείωσε η δεύτερη σκοπιά και γύρισε στο θάλαμό του, έπεσε να κοιμηθεί.

Οι συνάδελφοί του προσπάθησαν να τον ξυπνήσουν λίγες ώρες μετά για να παρουσιαστεί στο βραδινό προσκλητήριο. Ο 24χρονος Σπύρος Θωμάς σηκώθηκε, αλλά αμέσως μετά κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Θρήνος στην Πάτρα

Ο Σπύρος Θωμάς ήταν από την Πάτρα και έπαιζε μπάσκετ. Αρκετοί πίστευαν ότιθ ήταν σπουδαίο ταλέντο, που είχε ξεκινήσει από την ακαδημία της Παναχαϊκής. Μάλιστα, φόρεσε τη φανέλα του Προμηθέα και άλλων ομάδων της ΕΣΚΑ-Η.

Ο Προμηθέας Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση για θάνατο του άτυχου νέου:

«Σοκαρισμένη η οικογένεια του Προμηθέα πληροφορήθηκε την είδηση του χαμού του Σπύρου Θωμά. Του δικού της Σπύρου. Που επί σειρά ετών φορούσε τη φανέλα του Προμηθέα και κοσμούσε με το ήθος του τον Σύλλογο. Υπάρχουν στιγμές που η λογική σταματά και τα λόγια μοιάζουν φλύαρα. Και μένει μόνο η εικόνα. Και η μνήμη. Μια τέτοια στιγμή βιώνουμε. Καλό ταξίδι Σπύρο…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:06