search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:15
MENU CLOSE

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Το σέξι δίδυμο που «τρέλανε» τον Πανταζή με το τσιφτετέλι του (Video)

18.11.2019 10:26
«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Το σέξι δίδυμο που «τρέλανε» τον Πανταζή με το τσιφτετέλι του (Video) - Media

 

Στις λαϊκές επιτυχίες του ’80 και του ’90 ήταν αφιερωμένη η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που κάθε βδομάδα το κοινό ακολουθεί πιστά, χαρίζοντας στον ΣΚΑΪ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Οι Λευτέρης Πανταζής, Άντζελα Δημητρίου, Δημήτρης Κοντολάζος, Βασίλης Δήμας, Βάλια Σωμαράκη και Κατερίνα Λιόλιου είναι κάποιοι από τους οποίους ερμήνευσαν επιτυχίες της εποχής αυτής, ενώ στην παρέα βρίσκονταν επίσης οι: Ματίνα Νικολάου, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Τζώρτζια Συρίχα, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Άννυ Πανταζή, Χάρης Σιανίδης, Βίβιαν Μπενέκου, Ζωή Δημητράκου, Στέλλα Δημητρίου, Μαρία Ψηλού, Ειρήνη Στεριανού, Σωτήρης Δούβρης, Στέφανος Κακαβούλης, Βασιλική Αγγέλη και Έλβη Μιχαηλίδου.

Ωστόσο, την παράσταση “έκλεψαν” δύο καλλονές, που ανέβηκαν στην πίστα και τα έδωσαν όλα με το τσιφτετέλι τους. Ο λόγος για την πρώην παίκτρια του GNTM, Ειρήνη Στεριανού, και την ηθοποιό Βασιλική Αγγέλη οι οποίες ντυμένες με μίνι σέξι φορέματα χόρεψαν πλάι στον Λευτέρη Πανταζή και τον… μάγεψαν!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:09