search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:30
MENU CLOSE

Διακόσμηση: Πώς θα κάνετε το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι να ξεχωρίζει! (Photos)

28.12.2020 12:22
Διακόσμηση: Πώς θα κάνετε το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι να ξεχωρίζει! (Photos) - Media

 

Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει και παρόλο που λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων, το εορταστικό τραπέζι θα είναι οικογενειακό, αξίζει τον κόπο να είναι όμορφα διακοσμημένο.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε δέκα tips που θα κάνουν το Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας να ξεχωρίζει!

Μετατρέψτε απλά γυάλινα ποτήρια σε φανταστικές βάσεις κεριών

Προμηθευτείτε αυτοκόλλητη ταινία σε μεταλλιζέ αποχρώσεις και φτιάξτε με αυτήν σχήματα πάνω σε γυάλινα ποτήρια. Τοποθετήστε μέσα ρεσό και διακοσμήστε με αυτά το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας.

Διακοσμήστε με ένα μπολ λεμόνια

Βάλτε στο κέντρο του πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού ένα μεγάλο μπολ με λεμόνια και σκορπίστε από πάνω φύλλα από βελούδο (μπορείτε να φτιάξετε πανεύκολα βελούδινα φύλλα αγοράζοντας βελουτέ χαρτί από βιβλιοπωλείο). Ενισχύστε την εορταστική διακόσμηση προσθέτοντας μερικές ασημένιες μπαλίτσες.

Διακοσμήστε με αξεσουάρ για πάρτι 

Χρησιμοποιήστε μια πιατέλα για κέικ και βάλτε πάνω τρομπετούλες που κάνουν θόρυβο. Στηρίξτε μέσα σε ένα γυάλινο ποτήρι τα αξεσουάρ που δεν στηρίζονται μόνα τους και ρίξτε από πάνω αστραφτερές πούλιες για έξτρα λάμψη. Όταν η ώρα κοντεύει 12 μοιράστε στους καλεσμένους σας από μια μίνι τρομπέτα.

Φτιάξτε κεριά από γκλίτερ

Μια μέρα πριν την πρωτοχρονιά φτιάξτε φανταστικά κεριά με γκλίτερ. Πάρτε απλά κεριά που έχετε σε διάφορα μεγέθη και σχέδια και βάλτε τα σε μια μεγάλη κούτα. Ψεκάστε τα με κόλλα ψεκασμού και ρίξτε από πάνω χρυσόσκονη ή ασημόσκονη. Μπορείτε να βρείτε κόλλα ψεκασμού σε καταστήματα με είδη χαρτικών.

Χρησιμοποιήστε χαρτί περιτυλίγματος για τραπεζομάντιλο 

Αν σας περισσεύει αρκετό χαρτί περιτυλίγματος τότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στη μέση και κατά μήκος του τραπεζιού για να το στολίσετε επιπλέον.

Διακοσμήστε με λουλούδια 

Χρησιμοποιήστε απλά λευκά βάζα σε διάφορα μεγέθη και τοποθετήστε σε αυτά λεβάντα ή ευκάλυπτο. Χρησιμοποιήστε ασημί σπρέι για να ψεκάσετε τα λουλούδια και να τους δώσετε έξτρα πρωτοχρονιάτικη λάμψη.

Χρησιμοποιήστε φωτάκια για να δημιουργήσετε λέξεις ή γράμματα 

Βάλτε τα φωτάκια σας στον τοίχο με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίζουν το «2016» ή το «Καλή Χρονιά». Χρησιμοποιήστε διαφανές σελοτέιπ για να στερεώσετε τα λαμπάκια σας στον τοίχο στα σημεία που θέλετε.

Διακοσμήστε με το «2021»

Τέλος, αγοράστε από κατάστημα με είδη χαρτικών, στυλό ή μαρκαδοράκια που γράφουν πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Βάλτε το «2021» πάνω σε μπαλόνια, χαρτοπετσέτες, καπέλα και άλλα αντικείμενα.

Πηγή: spirossoulis

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 15:25