search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:05
MENU CLOSE

Ξυλοδαρμός στο μετρό: Νέο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση στον σταθμάρχη (Video)

18.01.2021 18:45
Ξυλοδαρμός στο μετρό: Νέο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση στον σταθμάρχη (Video) - Media

 

Την άγρια επίθεση σε βάρος σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια από δύο ανήλικους απεικονίζει καρέ-καρέ από την αρχή ως το τέλος της νέο βίντεο που ήλθε στη δημοσιότητα.

Το βίντεο που αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός Open δείχνει την έναρξη της επίθεσης στο σταθμάρχη, από την ώρα που τρία άτομα αποβιβάζονται από τον συρμό μέχρι τον άγριο ξυλοδαρμό του θύματος, το οποίο είναι πεσμένο κάτω και προσπαθεί να προστατευθεί από τα χτυπήματα.

Τα δύο αδέρφια και ο σταθμάρχης εμφανίζονται αρχικά να λογομαχούν, ενώ ο ένας εκ των δύο ανηλίκων αρχικά πετάει με μανία ένα κουτάκι από αναψυκτικό προς το θύμα, το οποίο κατάφερε να το αποφύγει, ενώ στη συνέχεια δέχεται το πρώτο χτύπημα στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια, ο σταθμάρχης φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας του σταθμού να ακολουθεί τους δύο ανήλικους που αρχικά κατευθύνονται προς άλλη κατεύθυνση από αυτή που τελικά διέφυγαν και σε εκείνο το σημείο ήταν που τα δύο αδέρφια άρχισαν να τον χτυπούν με μανία.

Σημειώνεται ότι η μητέρα των δύο ανηλίκων που παραπέμπονται σε δίκη για κακούργημα, ισχυρίστηκε μιλώντας στα ΜΜΕ ότι ο σταθμάρχης ήταν αυτός που προκάλεσε τα παιδιά της και πως η αλήθεια σιγά – σιγά αποδεικνύεται, ενώ προσέθεσε χαρακτηριστικά ότι «θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου, γιατί είναι αθώα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09