20/07/2019 10:17:18
28.9.2009

Τσίπα; Ούτε για δείγμα...

Τσίπα; Ούτε για δείγμα... - Media

Το κατήγγειλε χτες η Λούκα Κατσέλη και είναι ενδεικτικό της δεξιάς νοοτροπίας. Μετά την αρλούμπα του Χατζηεμμανουήλ, όπου αφού υποχρεώθηκε κοτζάμ πρωθυπουργός να αποσύρει την εκπρόσωπό μας στο Διεθνή Νομισματικό Ταμειο προκειμένου να πάει το «γκόλντεν μπόι» του στη Νέα Υόρκη στο παρά πέντε των εκλογών, μπροστά στην… ξεφτίλα ο πολύς του ΟΠΑΠ δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση. Ξεφτίλισε δηλάδη το «μπλακ μπόι» και τον πρωθυπουργό που τον εμπιστεύτηκε, αντί να πάρει η κυβέρνηση την απόφαση να δηλώσει ότι αποσύρεται η αποστολή Χατζηεμμανουήλ, λόγω προεκλογικής περιόδου.

Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κατάγγειλε λοιπόν ότι η Επιτροπή κρίσεων του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, με πρόεδρο τον π. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, κ. Κόκκινο, συνέχιζε μέχρι χτες να συνεδριάζει και να προτείνει υπηρεσιακές μεταβολές, όπως τοποθετήσεις στελεχών και προϊσταμένων των Διαχειριστικών Αρχών του ΕΣΠΑ (κοινοτικών κονδυλίων),  παρά τη ρητή απαγόρευση που σαφώς ορίζει σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών, λόγω της προεκλογικής περιόδου. Ούτε για δείγμα τσίπα…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.