21/01/2020 02:56:05

«Εν Aιθρία 6»: Έρχεται η μεγάλη γιορτή των κόμικς

«Εν Aιθρία 6»: Έρχεται η μεγάλη γιορτή των κόμικς  - Media

Η έκθεση κόμικς και εικονογράφησης «Εν αιθρία» επιστρέφει με την έκτη μεγάλη διοργάνωσή της, στον πολυχώρο «The Box» στην Πλατεία Μαβίλη. Η έκθεση εγκαινιάζεται την Τετάρτη, 18 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως τις 29 του ίδιου μήνα, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Με θέμα απόλυτα ελεύθερο

Σε καλλιτεχνική διεύθυνση του Γαβριήλ Τομπαλίδη και επιμέλεια των Δημήτρη Σακαρίδη και Ηλία Κατιρτζιγιανόγλου, στην έκθεση «Εν αιθρία 6», γνωστά ονόματα της ελληνικής σκηνής κόμικς συνυπάρχουν με νέα, αλλά και πρωτοεμφανιζόμενους δημιουργούς.

Οι καλλιτέχνες, που συμμετέχουν στην έκθεση, εκπροσωπούν ένα ευρύ φάσμα τεχνοτροπιών και «σχολών», με αδημοσίευτα κόμικς και εικονογραφήσεις και θέμα απόλυτα ελεύθερο σε μια προσπάθεια επικέντρωσης στη δημιουργικότητα της ελληνικής σκηνής των κόμικς, όπως αυτή αποτυπώνεται στις αρχές του 2015.

Οι καλλιτέχνες

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση είναι: Σπύρος Δερβενιώτης, Μιχάλης Διαλυνάς, Τριαντάφυλλος Ελευθερίου, Τάσος Ζαφειριάδης, Αποστόλης Ιωάννου, Δημήτρης Καμένος, Ορέστης Καρέλης και Λένα, Δημήτρης Κάσδαγλης, Ηλίας Κατιρτζιγιανόγλου και Άρης Λάμπος, Δανάη Κηλαηδόνη (Dani), Γιώργος Κομιώτης και Harry Saxon, Ευγενία Κουμάκη, Ηλίας Κυριαζής, Τάσος Κυριακίδης, Σοφία Κυρίσογλου, Μάνος Λαγουβάρδος, Malk, Τάσος Μαραγκός (Tasmar), Λευτέρης Μαυρογιάννης, Γιώργος Μελισσαρόπουλος, Ανδρέας Μιχαηλίδης και Βάλια Καπάδαη, Γιώργος Μπότσος, Αλέξια Οθωναίου, Τάσος Παπαϊωάννου, Θανάσης Πετρόπουλος, Γιάννης Ρουμπούλιας και Βασίλης Πάλιαν, Κωνσταντίνος Σκλαβενίτης, Σοφία Σπυρλιάδου, Κωστής Τζωρτζακάκης, Tomek, Παύλος Παυλίδης και Γαβριήλ Τομπαλίδης, Γιώργος Τσιαμάντας και Πέτρος Χριστούλιας

Δανάη Κηλαηδόνη 

Τάσος Μαραγκός 

Info: The Box (Δορυλαίου 12, Πλατεία Μαβίλη), 17.00 – 21.00, Σάββατο και Κυριακή 13.00 – 21.00, είσοδος ελεύθερη. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.