search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:48
MENU CLOSE

Spiegel: Οι Έλληνες πρέπει να ξεχάσουν το πρωτογενές πλεόνασμα

28.03.2015 18:23
Spiegel: Οι Έλληνες πρέπει να ξεχάσουν το πρωτογενές πλεόνασμα - Media

Δεν θα επιτύχει η Αθήνα τον στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος, είναι η εκτίμηση των θεσμών όπως αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα το γερμανικό έντυπο Der Spiegel

 

Δεν θα επιτύχει η Αθήνα τον στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος, είναι η εκτίμηση των θεσμών όπως αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα το γερμανικό έντυπο Der Spiegel το οποίο και επικαλείται πηγή εντός της ομάδας των δανειστών.

Όπως σημειώνει το γερμανικό περιοδικό και αναμεταδίδει το Reuters, οι δανειστές θεωρούν ότι η καθυστέρηση στις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα μετά τις εκλογές επιδείνωσε την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Το δημοσίευμα κάνει επίσης λόγο για κενό χρηματοδότησης ύψους 20 δισεκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο εκπρόσωπος του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αρνήθηκε να προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Στο άρθρο γίνεται λόγος και για την τοποθέτηση του Γ. Δραγασάκη για το λιμάνι του Πειραιά εκτιμώντας ότι πρόκειται για στροφή της κυβέρνησης που αναζητά κεφάλαια από τους δανειστές της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:48