search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:10
MENU CLOSE

Όταν ο Λούμπιτς μάθαινε να πετάει! (Video)

30.03.2015 05:47
Φρίκη στη Ρωσία: Κακοποίησε και άφησε να πεθάνει η έγκυος φίλη του σε ζωντανή μετάδοση (Photos/Video, πολύ σκληρές εικόνες) - Media

Στη δημοσιότητα ένα βίντεο από την περίοδο εκπαίδευσης του Αντρέας Λούμπιτς.

 

Την ώρα που νέα στοιχεία για την προσωπικότητά του και την κατάσταση της υγείας του Αντρέας Λούμπιτς κάνουν τον γύρο του κόσμου, σε μια προσπάθεια να ριχτεί φως στα αίτια της τραγωδίας, ένα βίντεο του συγκυβερνήτη του μοιραίου Airbus είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο Άντρεας Λούμπιτς σε ηλικία περίπου 20 ετών, ενθουσιασμένος μέσα στο πιλοτήριο μαθαίνει να πετάει. Το βίντεο είναι από την περίοδο της εκπαίδευσής του, το 2007.

Ο Γερμανός συγκυβερνήτης ήταν μέλος σε αερολέσχη από τα εφηβικά του χρόνια, καθώς είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα εναέρια μέσα.

Από παιδί ονειρευόταν να γίνει επαγγελματίας χειριστής σε αεροπορική εταιρεία, σύμφωνα με παλαιότερα δήλωσή του που δημοσιεύθηκε από την αερολέσχη μετά από τη συντριβή του αεροσκάφους.

Το βίντεο έφερε στη δημοσιότητα το ITV News.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:07