search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:14
MENU CLOSE

Ο Γιάννης Οικονομίδης πάει στο Χόλιγουντ, στο πλευρό του Ντέιβιντ Φίντσερ

01.04.2015 11:54
Ο Γιάννης Οικονομίδης πάει στο Χόλιγουντ, στο πλευρό του Ντέιβιντ Φίντσερ - Media

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Οικονομίδης («Σπιρτόκουτο», «Μικρό ψάρι») μεταναστεύει στο Χόλιγουντ. Δεν πάει στο …άσχετο, αλλά να δουλέψει σε τηλεοπτική σειρά του σκηνοθέτη Ντέιβιντ Φίντσερ. 

Ο σκηνοθέτης Γιάννης Οικονομίδης («Σπιρτόκουτο», «Μικρό ψάρι») μεταναστεύει στο Χόλιγουντ. Δεν πάει στο …άσχετο, αλλά να δουλέψει σε τηλεοπτική σειρά του σκηνοθέτη Ντέιβιντ Φίντσερ. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο Κύπριος σκηνοθέτης είναι ένας από τους πέντε σκηνοθέτες της σειράς του HBO Shakedown, που έχει την υπογραφή του φοβερού Ντέιβιντ Φίντσερ. Το σενάριο υπογράφει ο Τζέιμς Ελρόΐ («Λος Άντζελες εμπιστευτικό») και διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες του ’50.

Σίγουρα έχει βάλει το χέρι του ο δραστήριος παραγωγός, Χρήστος Κωνσταντακόπουλος της Faliro House, ο οποίος προσπαθεί να ρίξει το ελληνικό σινεμά στον παγκόσμιο χάρτη, αλλά και να το κάνει εξωστρεφές και ελκυστικό για ξένους επαγγελματίες. Να θυμίσουμε ότι έφερε στην Ελλάδα το «Πριν τα μεσάνυχτα» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ και έβαλε το όνομα του στην παραγωγή του «Μόνο οι εραστές μένουν ζωντανοί» του Τζιμ Τζάρμους. 

 

Καλή…πρωταπριλιά!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:14