search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:54
MENU CLOSE

Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια

08.05.2015 04:39
Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια - Media

Ένα διαφορετικό κλίμα παρατηρούμε από προχθές το βράδυ  μετά την κοινή δήλωση Γιουνκερ-Μέρκελ-Τσίπρα…

 

Ένα διαφορετικό κλίμα παρατηρούμε από προχθές το βράδυ  μετά την κοινή δήλωση Γιουνκερ-Μέρκελ-Τσίπρα…

Οι τηλεμαϊντανοί σταμάτησαν την κινδυνολογία και προσπαθούν να μπουρδουκλώσουν την όποια επιτυχία της Κυβέρνησης με δήθεν τάχα μου λάθη στην πολιτική διαχείριση της συμφωνίας, ενώ την ίδια ώρα μιλάνε για κωλοτούμπες και άλλα τέτοια γνωστά.

Ήδη η ΝΔ έχει βγάλει από τα μανίκια της… δράκους και λέει ότι η συμφωνία που έκλεισαν ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ  δεν είναι κάτι λιγότερο από το γνωστό mail  Χαρδούβελη, ενώ ο Μπένι τη βάπτισε κιόλας τρίτο μνημόνιο!!!

Οι άνθρωποι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια… Τότε που άλλα έλεγαν και μετά έκαναν ότι τους σέρβιρε η τρόικα!!!   

«Κύριοι Σωτήρες» για πρώτη φορά εδώ και 6 χρόνια από την στιγμή δηλαδή που στήθηκε αυτή η κρίση στην χώρα μας για πρώτη φορά μια Κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε και κατάφερε να κλείσει συμφωνία για επαναφορά της  ελληνικής οικονομίας στην ανάπτυξη, κάτι που τα μνημόνια της στέρησαν.

Πρέπει επιτέλους να δεχτείτε το γεγονός είναι ότι κολύμπησαν με μαεστρία σε επικίνδυνα νερά (βλ.  συμφωνία συνεργασίας Ρωσίας – Ελλάδας για τον αγωγό), είπαν την αλήθεια (για το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις), ανέδειξαν την γεωστρατηγική θέση της χώρας μας και μίλησαν για την ανάγκη ανάπτυξης της Ελλάδας με στοιχεία και τα κατάφεραν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:53