search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:05
MENU CLOSE

Ένας από τους «Λύκους της Wall Street» πουλάει το χλιδάτο σπίτι του (Photos)

27.05.2015 16:00
Ένας από τους «Λύκους της Wall Street» πουλάει το χλιδάτο σπίτι του (Photos)   - Media Gallery 13

Ο Άλαν Γουίλζιγκ, ο οποίος ενέπνευσε έναν από τους ρόλους στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street», με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, πουλάει το πολυτελές του σπίτι.

Ο Άλαν Γουίλζιγκ, ο οποίος ενέπνευσε έναν από τους ρόλους στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street» του Μάρτιν Σκορσέζε, με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, είναι επιχειρηματίας, οδηγός αγώνων και φιλάνθρωπος. Πριν από μερικούς μήνες, έβαλε προς πώληση το χλιδάτο σπίτι του στην Τραϊμπέκα στη Νέα Υόρκη για 43,5 εκατ. δολάρια. Το σπίτι έχει αλεξίσφαιρα τζάμια, εκτείνεται σε 670 τ.μ. και διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, γκαράζ με παλιές μηχανές αγώνων αλλά και … σολάριουμ. Προφανώς, δεν κατάφερε να πουληθεί και κατέβασε την τιμή στα 38,5 εκατ. δολάρια. 

Ο Άλαν Γουίλζινγκ ενέπνευσε τον χαρακτήρα στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street» στη σκηνή του pool party, όπου εμφανίζεται με την Ferrari Testarossa που διαθέτει και ουσιαστικά γίνεται η αιτία να γνωρίσει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο -ως Τζόρνταν Μπέλφορντ- την μελλοντική γυναίκα του, που υποδύεται η Μάργκο Ρόμπι. 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:01