search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:43
MENU CLOSE

Νέα φώτα σε σχήμα όρχεων για την προστασία των ποδηλατών (Photos)

29.05.2015 16:23
Νέα φώτα σε σχήμα όρχεων για την προστασία των ποδηλατών (Photos) - Media

Τις νέες «μπάλες» ποδηλάτων δημιούργησαν οι Καναδοί σχεδιαστές Scott B και Heather L για να βελτιώσουν την προστασία των ποδηλατών στους δρόμους. 

 

Τις νέες «μπάλες» ποδηλάτων δημιούργησαν οι Καναδοί σχεδιαστές Scott B και Heather L για να βελτιώσουν την προστασία των ποδηλατών στους δρόμους. Η φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από αυτό το νέο προϊόν είναι ότι «χρειάζεται @ρχιδι@ για να κάνεις ποδήλατο στην πόλη».

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο άντρες κρέμασαν κανονικά φωτοάκια LED κάτω από τις σέλες τους, πράγμα που όπως διαπίστωσαν δεν ήταν καθόλου πρακτικό, καθώς τα φωτάκια έστελναν την δέσμη φωτός προς τα κάτω κι αυτό περιόριζε την θέασή τους από τους οδηγούς στον δρόμο.

Έτσι, σκέφτηκαν να δημιουργήσουν κάτι που θα είναι πιο πρακτικό και αστείο. Επιπλέον, βρέθηκαν 1.580 άνθρωποι οι οποίοι θέλησαν να χρηματοδοτήσουν την προσπάθεια των δημιουργών με αποτέλεσμα το προϊόν να κυκλοφορήσει στην αγορά από τις 6 Μαΐου.

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01