search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:42
MENU CLOSE

Και αφού την «ακολούθησε» σε ολόκληρο τον κόσμο…ήρθε η ώρα της εκκλησίας (Photos)

08.06.2015 07:05
Και αφού την «ακολούθησε» σε ολόκληρο τον κόσμο...ήρθε η ώρα της εκκλησίας (Photos) - Media

Έκαναν τον γύρο του κόσμου πιασμένοι χέρι-χέρι. Ο Ρώσος φωτογράφος Μουράντ Οσμάν έγινε διάσημος φωτογραφίζοντας την…πλάτη της συντρόφου του Νατάλια Ζαχάροβα, ενώ εκείνη τον κρατούσε από το χέρι, σε όλα τα απίθανα μέρη του κόσμου.

 

Έκαναν τον γύρο του κόσμου πιασμένοι χέρι-χέρι. Ο Ρώσος φωτογράφος Μουράντ Οσμάν έγινε διάσημος φωτογραφίζοντας την…πλάτη της συντρόφου του Νατάλια Ζαχάροβα, ενώ εκείνη τον κρατούσε από το χέρι, σε όλα τα απίθανα μέρη του κόσμου. Τις φωτογραφίες τις ανέβαζε στο Instagram στο λογαριασμό #followmeto.

Τώρα ο Μουράντ έγραψε: «Υποσχέθηκα να κρατώ το χέρι σου και να σου λέω ότι σε αγαπώ κάθε μέρα για την υπόλοιπη ζωή μας» και ανήρτησε τις φωτογραφίες της γαμήλιας προετοιμασίας, αλλά και του παραμυθένιου γάμου τους.

Η σύζυγός του πλέον, επίσης «ανέβασε» φωτογραφία του γάμου τους, εκείνη με το χέρι πίσω απλωμένο, όπως ήταν οι μέχρι τώρα φωτογραφίες τους να τον οδηγεί ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς προς την εκκλησία.

Και μετά το μυστήριο, το ευτυχισμένο ζευγάρι πόζαρε επιτέλους μαζί!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:41