search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:25
MENU CLOSE

Νέα Αριστερά: Στον αέρα το 10λεπτο σποτ για τις ευρωεκλογές

16.05.2024 16:26
NEA ARISTERA

Στον «αέρα» είναι από την Πέμπτη (16/5) το προεκλογικό δεκάλεπτο σποτ της Νέας Αριστεράς ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Όπως σημειώνεται από τη Νέα Αριστερά είναι ένα σποτ «διαφορετικό με σύγχρονη και φρέσκια αισθητική, που συνδέει το χθες, το σήμερα και το αύριο της Αριστεράς».

Οι συμμετέχοντες, που είναι ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η βουλεύτρια της Νέας Αριστεράς Έφη Αχτσιόγλου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς Ευκλείδης Τσακαλώτος, η γραμματέας της κοινβουλευτικής ομάδας Πέτη Πέρκα, η ερευνήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Ελένη Βλάχου, ο εργαζόμενος στα ΕΛΠΕ Γρηγόρης Σίμος, η φοιτήτρια και εργαζόμενη στην εστίαση Χριστίνα Μανουσίδου και η μηχανικός Μαρίζα Γιαννούλη, απαντούν σε διάφορα ερωτήματα που τους ετίθετο.

Μεταξύ άλλων οι συμμετέχοντες απαντούν στο τι σημαίνει σήμερα Αριστερά, στην ερώτηση για το «εάν είναι ξεπερασμένες οι ιδέες της Αριστεράς ή πιο επίκαιρες από ποτέ», στο γιατί να επιλεχθεί από τους ψηφοφόρους η Νέα Αριστερά αλλά και στο… δίλημμα «μπάνιο ή εκλογές».

Διαβάστε επίσης:

Συγκάλυψη καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ για την απόρριψη του αιτήματος κλήσης της Κεραμέως στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας 

Υπουργείο Υγείας: Τι απαντά για τη φωτογραφία με τους στοιβαγμένους ασθενείς στην εφημερία του «Γ. Γεννηματάς»

ΕΥΠ: Δεν έδωσε διευκρινίσεις στην ΑΔΑΕ για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 08:17