search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:35
MENU CLOSE

Η Ζιζέλ μας «δουλεύει» (Photos)

12.06.2015 09:43
Δείτε τη Ζιζέλ μετά τις πλαστικές (Photos) - Media

Μόλις πριν λίγο καιρό περπάτησε τελευταία φορά στην πασαρέλα σε μια grande επίδειξη με κλάματα και συγκίνηση. Από τότε όμως, δεν έχουμε σταματήσει να την βλέπουμε. 

 

Μόλις πριν λίγο καιρό περπάτησε τελευταία φορά στην πασαρέλα σε μια grande επίδειξη με κλάματα και συγκίνηση. Είχε ανακοινώσει η ίδια ότι «τελείωσε» με τις επιδείξεις. Από τότε όμως, δεν έχουμε σταματήσει να την βλέπουμε.

 Τώρα αποφάσισε να διαφημίσει η ίδια την νέα σειρά εσωρούχων που υπογράφει-Gizele Bundchen Intimates. Φόρεσε τις δημιουργίες της, σουτιέν, κιλοτάκια και ζαρτιέρες και πόζαρε σε ένα ασπρόμαυρο βίντεο το οποίο η ίδια έδωσε στην δημοσιότητα. Σε αυτό κινείται αισθησιακά, χαϊδεύει τα δαντελωτά εσώρουχα, παίζει με τα μαλλιά της.

Η μάρκα με την υπογραφή της υπάρχει από το 2011, όταν τελείωσε την 7χρονη καριέρα της με την Victoria’s Secret.

Μπορεί πια, όπως λέει, να μην θέλει να ξαναπερπατήσει στις πασαρέλες, αλλά σίγουρα θα την βλέπουμε συνέχεια μπροστά μας σε διαφημίσεις και ό,τι άλλο περιλαμβάνει ο χώρος της μόδας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:34