search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:20
MENU CLOSE

ΣΚΡΑΤΣ: 100.000 ευρώ στο Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων στην Κατερίνη

23.06.2015 13:52
ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,5 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα - Media

Όχι «τύχη – βουνό», αλλά «τύχη – εθνική οδό» είχε το ζευγάρι των νέων τυχερών του ΣΚΡΑΤΣ

 

Όχι «τύχη – βουνό», αλλά «τύχη – εθνική οδό» είχε το ζευγάρι των νέων τυχερών του ΣΚΡΑΤΣ

Το ζευγάρι επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα με πούλμαν και όπως γίνεται πλέον «παραδοσιακά» σε όλες τις εκδρομές, ο οδηγός έκανε μια στάση στο ΣΕΑ της Κατερίνης για ανεφοδιασμό. Κάποιοι επιβάτες εκτός από καφέδες, αναψυκτικά και τοστ αγόρασαν και από ένα ΣΚΡΑΤΣ και επέστρεψαν στο πούλμαν, όπου άρχισε και η κλασσική «αντιπαράθεση» που γίνεται στις παρέες,  για το «ποίος είναι ο πιο τυχερός».

Και εκεί που οι αψιμαχίες έδιναν και έπαιρναν, ακούστηκε στο βάθος: «είναι κανείς γιατρός;;; η γυναίκα μου λιποθύμησε». Όλοι έσπευσαν  να δουν τι συμβαίνει, αλλά ευτυχώς δεν ήταν κάτι ανησυχητικό, καθώς λίγο κρύο νερό ήταν αρκετό για να την συνεφέρει. Δεν είχε κάτι. Απλά ήταν η μεγάλη τυχερή του πούλμαν. Και πώς να μην λιποθυμήσει όταν είδε να της αποκαλύπτεται, το διπλό ποσό των 100.000 ευρώ που κέρδισε με 2 μόλις ευρώ. Όταν οι υπόλοιποι τη ρώτησαν, τώρα τι θα κάνετε τα χρήματα, η απάντηση ήρθε σχεδόν αυτόματα: «ήταν ότι καλύτερο γιατί τα έχουμε άμεση ανάγκη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:18