search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 02:26
MENU CLOSE

Προσπαθούν να ακυρώσουν το νόημα του δημοψηφίσματος(;) – Οι θεσμοί αποσύρουν την πρότασή τους λέει το Dow Jones!

27.06.2015 00:59
Προσπαθούν να ακυρώσουν το νόημα του δημοψηφίσματος(;) - Οι θεσμοί αποσύρουν την πρότασή τους λέει το Dow Jones! - Media

Πληροφορίες πως οι θεσμοί θα αποσύρουν την πρότασή τους, με στόχο να απονοηματοδοτήσουν το δημοψήφισμα, λέει το Dow Jones Newswire. Κανονικά το Eurogroup. Plan B και capital controls ενδεχόμενα θέματα συζήτησης.

 

Αξιωματούχος της ευρωζώνης τον οποίο επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο επιβεβαίωσε ότι «το Eurogroup θα διεξαχθεί» σήμερα, χωρίς ωστόσο να αποκλείσει το ενδεχόμενο η συζήτηση να επικεντρωθεί πλέον σε ένα «σχέδιο Β», κάτι που φέρεται να επιθυμεί «ένας ορισμένος αριθμός χωρών», σύμφωνα με τον ίδιο.

Η συζήτηση περί εναλλακτικών σχεδιασμών αφορά το ενδεχόμενο να μην υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της, εξήγησε.

Την ίδια ώρα το Dow Jones Newswire λέει πως οι θεσμοί είναι έτοιμοι, να αποσύρουν την τελευταία πρότασή τους, την οποία η ελληνική κυβέρνηση χαρακτήρισε σκληρό μνημόνιο. Πρόκειται ουσιαστικά για μια προσπάθεια απονοηματοδότησης της πρωτοβουλίας της ελληνικής κυβέρνησης. Εκτός βέβαια, αν πρόκειται για μια προσπάθεια να μπει το δημοψήφισμα σε νέα βάση. Δηλαδή ευρώ ή δραχμή!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19