search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 04:17
MENU CLOSE

Lidl Hellas: Κανονικά διεξάγονται οι πληρωμές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες

01.07.2015 08:10
Lidl: Ο μόνος μεγάλος «παίκτης» στα σούπερ μάρκετ χωρίς delivery - Γιατί διστάζει - Media

«Ισχύει κανονικά η δυνατότητα πληρωμής σε όλα τα καταστήματα της Lidl Hellas με πιστωτική και χρεωστική κάρτα», όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας

 

«Ισχύει κανονικά η δυνατότητα πληρωμής σε όλα τα καταστήματα της Lidl Hellas με πιστωτική και χρεωστική κάρτα», όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας «με αφορμή την ψευδή είδηση που αναπαράγεται σε ελληνικά ΜΜΕ και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης».

Σύμφωνα με την εταιρεία: «Στις 30/6 το πρωί παρουσιάστηκε από την Εθνική Τράπεζα ένα τεχνικό πρόβλημα με το δίκτυο των τερματικών πιστωτικών καρτών που δεν αφορούσε μόνο την Lidl Hellas, το οποίο αντιμετωπίστηκε άμεσα και η πληρωμή με κάρτες διεξάγεται χωρίς κανένα πρόβλημα. Η Lidl Hellas αριθμεί περισσότερα από 220 καταστήματα και απασχολεί περισσότερους από 4.000 εργαζόμενους. Σαφής μας στόχος είναι να παραμείνουμε στην Ελλάδα και να συνεχίσουμε έτσι να συμβάλουμε στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07