search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 14:39
MENU CLOSE

Το κοινωνικό τηλεοπτικό σποτ για τις δασικές πυρκαγιές

09.07.2015 08:51
Τρίκαλα: Τραγικός θάνατος 61χρονου σε αποθήκη που πήρε φωτιά - Media

Τηλεοπτικό σποτ, για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τις δασικές πυρκαγιές, εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα.

 

Τηλεοπτικό σποτ, για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με τις δασικές πυρκαγιές, εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα, και κοινοποίησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε αυτό, επισημαίνεται ότι δασικές πυρκαγιές μπορεί να προκληθούν από καύση ξερών χόρτων και κλαδιών, συσσωρευμένα απορρίμματα, αναμμένες ψησταριές στην ύπαιθρο, εργασίες οξυγονοκόλλησης και χρήση εργαλείων που δημιουργούν σπινθήρες. Οι πολίτες καλούνται σε περίπτωση πυρκαγιάς να τηλεφωνούν άμεσα στο 199, ενώ αναλυτικές οδηγίες, για την προστασία από δασικές πυρκαγιές, βρίσκονται στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας www.civilprotection.gr.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 14:34