search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:42
MENU CLOSE

Εκνευρισμός και δικαίωση…

03.02.2011 23:46
oldphotos129673384112.jpg

Μαθαίνουμε ότι υπήρξε ένας σχετικός εκνευρισμός στο συγκρότημα του Φαλήρου για τις αποκαλύψεις που έχει κάνει το «Π» τις τελευταίες εβδομάδες σε ό,τι αφορά τα οικονομικά.

Μαθαίνουμε ότι υπήρξε ένας σχετικός εκνευρισμός στο συγκρότημα του Φαλήρου για τις αποκαλύψεις που έχει κάνει το «Π» τις τελευταίες εβδομάδες σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. Πρόσφατο αντικείμενο… θυμού ήταν η αποκάλυψη της περασμένης Πέμπτης για τις επιφυλάξεις της Eurostat για τα ελληνικά στοιχεία που (δεν) δίνει το υπουργείο Οικονομικών. Ξεκίνησε η εφημερίδα του συγκροτήματος να ψάχνει το θέμα (με σκοπό προφανώς τη διάψευση), αλλά τελικά έκατσε επιβεβαίωση! Διά στόματος επικεφαλής της Eurostat λοιπόν, οι Βρυξέλλες βρίσκονται σε επιφυλακή για τα ελληνικά στοιχεία… Ευχαριστούμε που μας επιβεβαιώνετε. Προς τι όλη αυτή η φασαρία;… Τόσο σας συγχίζει το «Ποντίκι»;… Τέτοιο συγκρότημα – μεγαθήριο! Όχι τίποτα άλλο, αλλά «τα ακούνε» και συντάκτες (σας) που δεν φταίνε και σε τίποτα….

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:42