search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:42
MENU CLOSE

Συμφωνία μέχρι την Τρίτη-Σε δύο άρθρα το νομοσχέδιο στην Βουλή

09.08.2015 10:27
Συμφωνία μέχρι την Τρίτη-Σε δύο άρθρα το νομοσχέδιο στην Βουλή - Media

Με στόχο να υπάρξει συμφωνία το αργότερο μέχρι την Τρίτη συνεχίζεται η συνάντηση των υπουργών Τσακαλώτου, Σταθάκη με τους εκπροσώπους των θεσμών.

 

Με στόχο να υπάρξει συμφωνία με τους θεσμούς το αργότερο μέχρι την Τρίτη συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ελληνικής πλευράς και των θεσμών, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν τα της διαπραγματεύσεις.

Η συνάντηση των υπουργών Ευκλείδη Τσακαλώτου και Γιώργου Σταθάκη με τους θεσμούς έχει ξεκινήσει από τις 3 το μεσημέρι και συνεχίζεται μέχρι αυτήν την ώρα.

Νωρίτερα, συνεδρίασε στο Μέγαρο Μαξίμου το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σε δύο άρθρα το νομοσχέδιο στην Βουλή

Εν τω μεταξύ το εν λόγω νομοσχέδιο φαίνεται πως θα έρθει στη βουλή σε δύο άρθρα και πολύ νωρίτερα από τις 16 του μήνα, ημερομηνία κατά την οποία θα επαναλειτουργούσε υπό κανονικές συνθήκες το κοινοβούλιο.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Reuters, το νομοσχέδιο της συμφωνία αναμένεται να πάει για ψήφιση στην βουλή σε 2 άρθρα. Στο πρώτο θα βρίσκονται η δανειακή σύμβαση και το μνημόνιο που θα την συνοδεύει και στο δεύτερο τα προαπαιτούμενα μέτρα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19