search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:22
MENU CLOSE

Γυναίκα από τις ΗΠΑ, δολοφονεί καμηλοπαρδάλεις και ποζάρει “υπερήφανα” (Video & Photos)

13.08.2015 09:46
Γυναίκα από τις ΗΠΑ, δολοφονεί καμηλοπαρδάλεις και ποζάρει "υπερήφανα"  (Video & Photos) - Media Gallery 6

«Είναι υπέροχο να σκοτώνεις. Πέτυχα μια γέρικη καμηλοπάρδαλη, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη» γράφει στο facebook

 

 

Δεν έχει στεγνώσει ακόμη, το αίμα του λιονταριού Σεσίλ, που δολοφόνησε Αμερικάνος οδοντίατρος και μια άλλη «κυνηγός» από τις ΗΠΑ, ποζάρει με βλαχο – υπερηφάνεια, μπροστά σε νεκρά άγρια ζώα που έχει δολοφονήσει.

Η Sabrina Corgatelli, είναι μια απλή (όχι υψηλόβαθμη) λογίστρια στο πανεπιστήμιο του Αϊντάχο. Φαίνεται όμως πως είναι αρκετά καταπιεσμένη και προσπαθεί να βγάλει το μένος της αυτό δολοφονώντας, άγρια ζώα.

Με την ασφάλεια που της προσφέρει το όπλο αλλά και οι τοπικοί οδηγοί της, πηγαίνει στην Αφρική για σαφάρι και στην κυριολεξία ρημάζει την πανίδα. Δολοφονεί ανεξέλεγκτα καμηλοπαρδάλεις, αντιλόπες, αγριόχοιρους, γκνού, κροκόδειλους και ότι άλλο ζώο βάλει στο σκόπευτρο της.

Στη συνέχεια ανεβάζει τις φωτογραφίες στο facebook και υπερηφανεύεται για το τεράστιο κατόρθωμα της.

«Σκότωσα ένα αγριογούρουνο. Είχε πλάκα. Περνάω υπέροχα εδώ. Οι οδηγοί μου θα μου βρουν και άλλα ζώα» σχολιάζει η λογίστρια πάνω από το νεκρό ζώο. Μπροστά από το πτώμα ενός κροκόδειλου σχολιάζει: «τι υπέροχο κυνήγι. Είχε πλάκα».

Όπως είναι φυσικό οι χρήστες έχουν εκνευριστεί με τα όσα κάνει και βάζει σε κοινή θέα. Έχουν εκνευριστεί επίσης και με τα σχόλια της τα οποία είναι προκλητικά. Η ίδια με απάθεια απαντά: «περιμένετε το επόμενο ταξίδι μου, θα ακολουθήσουν και άλλες φωτογραφίες». Ο κόσμος της απαντά: «είσαι δολοφόνος», «η καρδιά σου είναι ψυχρή, ντροπή σου», «Ελπίζω στη θέση τους να ήσουν εσύ»

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:21