search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:54
MENU CLOSE

Η κοκαΐνη, τα άγρια πάρτι με σεξ, και ο θάνατος του πιο περιζήτητου εργένη πρίγκιπα στον κόσμο

22.09.2015 06:24
Η κοκαΐνη, τα άγρια πάρτι με σεξ, και ο θάνατος του πιο περιζήτητου εργένη πρίγκιπα στον κόσμο - Media

Η καρδιά του πρίγκιπα του Ντουμπάι σταμάτησε να χτυπά στα 33 του χρόνια, τα ερωτήματα όμως για τον θάνατο του είναι πολλά και αδιευκρίνιστα. 

 

Η καρδιά του πρίγκιπα του Ντουμπάι σταμάτησε να χτυπά στα 33 του χρόνια, τα ερωτήματα όμως για τον θάνατο του είναι πολλά και αδιευκρίνιστα.

Ο Σιχ Ρασίντ μπιν Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, ήταν ο γιος του σεΐχη και κυβερνήτη του Ντουμπάι αλλά και αντιπροέδρου και πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ και αδερφός του εστεμμένου πρίγκιπα του Ντουμπάι, Χαμντάν.

Πέθανε αιφνιδίως στα 33 του χρόνια από ανακοπή.

Εθεωρείτο από πολλούς ως ο πιο περιζήτητος γαμπρός, στον κόσμο.

Όχι μόνο λόγω της περιουσίας του, αλλά και της εμφάνισης του. Ήταν κομψός, όμορφος, και πάνω από όλα ζάμπλουτος και φυσικά… γαλαζοαίματος. Και το βασικότερο: η προσωπική του περιουσία (μόνο η δική του όχι της οικογένειας του) εκτιμάται να ξεπερνά τα 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ηταν άνθρωπος που λάτρευε τον αθλητισμό και κυρίως το ποδόσφαιρο, ενώ είχε λάβει μέρος ο ίδιος και στους Πανασιατικούς αγώνες στους αγώνες αντοχής στην ιππασία. Είχε κερδίσει μάλιστα και 2 χρυσά μετάλλια το 2006.

Όμως πίσω από αυτή την πριγκιπική ζωή, κάποιοι μιλούν για μια άλλη ζωή, γεμάτη κοκαΐνη, άγρια σεξ πάρτι, αναβολικά, ναρκωτικά, και συμβόλαια θανάτου.

Εξάλλου πως ένας αθλητής χωρίς το παραμικρό πρόβλημα υγείας, χωρίς κανένα πρόβλημα στην καρδιά, μπορεί να πεθάνει ξαφνικά από έμφραγμα τόσο εύκολα στα 33 του χρόνια; Αναρωτιέται η daily mail.

Κάποιοι μάλιστα στο Ντουμπάι ψιθυρίζουν ότι ο πρίγκιπας τον τελευταίο καιρό μπαινόβγαινε σε κέντρα απεξάρτησης στην Ελβετία, αλλά μετά από λίγο πάλι «ξαναέπεφτε» στην άστατη ζωή του.

Η οικογένεια του είχε εξαιρετικές σχέσεις με όλους τους γαλαζοαίματους της Ευρώπης αλλά κυρίως με την βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας. Όταν έφτασε η στιγμή ο πατέρας του, σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, κυβερνήτης του Ντουμπάι, να ορίσει διάδοχο, απέκλεισε τον 33χρονο από τη διαδοχή λόγω του βίου του και όρισε τον μικρότερο αδελφό του Μακτούμ μπιν Μοχαμέντ αλ Μακτούμ. Αυτό λένε, τσάκισε τον Σιχ Ρασίντ, ο οποίος αν και διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις με τα αδέλφια του, δεν μπορούσε να το αποδεχτεί.

Επέστρεψε στον έκλυτο βίο του. Ένα βίο με άγρια ολονύχτια πάρτι γεμάτα σεξ και βουνά από κοκαΐνη.

Ένα τηλεγράφημα των Wikileaks αποκαλύπτει τηλεγράφημα της CIA, σύμφωνα με το οποίο ο Ρασίντ δολοφόνησε έναν από τους βοηθούς του, με την κατηγορία όμως, να μην επιβεβαιώνεται. Το περιστατικό συνέβη μετά από έκρηξη οργής του Σεΐχη πατέρα του, από την χρήση αναβολικών που έκανε συστηματικά.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:53