search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:05
MENU CLOSE

Κινητοποιήσεις στον Alter

19.11.2009 08:42

Τετράωρη στάση εργασίας στον Alter κήρυξε χθες η ΕΣΗΕΑ για τις απολύσεις που υπήρξαν την περασμένη Παρασκευή στο κανάλι του Μπουρναζίου. Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ σημειώνει ότι «συμπαρίσταται στους συναδέλφους και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές και θα προστατεύσει με κάθε νόμιμο τρόπο τα δικαιώματα των εργαζομέ- νων συναδέλφων»

Τετράωρη στάση εργασίας στον Alter κήρυξε χθες η ΕΣΗΕΑ για τις απολύσεις που υπήρξαν την περασμένη Παρασκευή στο κανάλι του Μπουρναζίου. Σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ σημειώνει ότι «συμπαρίσταται στους συναδέλφους και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές και θα προστατεύσει με κάθε νόμιμο τρόπο τα δικαιώματα των εργαζομέ- νων συναδέλφων». Πιο συγκεκριμένα, από τον τηλεοπτικό σταθμό, στο πλαίσιο των πε- ρικοπών που φέρνει η οικονομική κρίση, απολύθηκαν τρεις γυναίκες δημοσιογράφοι. Οι δυο εργάζονταν για ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού και η τρίτη εργαζόταν επί 15 χρόνια στο εξωτερικό δελτίο του καναλιού. Και οι τρεις είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ ενώ τον δρόμο της απόλυ- σης κλήθηκαν να ακολουθήσουν και έξι τεχνικοί. Το κλίμα μετά τα τελευταία γεγονότα στον σταθμό είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τους εργαζομένους αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται ότι μπορούν να ακολου- θήσουν και άλλες απολύσεις στο κοντινό μέλλον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:01