search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:21
MENU CLOSE

Μπουτάρης για τον καστανά: Είναι καλός στο θέατρο – Η αστυνομία έκανε την δουλειά της

16.12.2015 17:56
Μπουτάρης για τον καστανά:  Είναι καλός στο θέατρο – Η αστυνομία έκανε την δουλειά της - Media

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, για τον καστανά που συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες και ιστορία του απασχόλησε το πανελλήνιο.

 

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, για τον καστανά που συνελήφθη τις προηγούμενες μέρες και ιστορία του απασχόλησε το πανελλήνιο.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο δήμαρχος από το βήμα του Δημοτικού συμβουλίου χαρακτήρισε τον πολίτη θεατρίνο λέγοντας ότι είναι καθ’ έξιν παράνομος: «Αυτόν τον άνθρωπο τον γνωρίζετε. Έχει έρθει πολλές φορές στις συνεδριάσεις, έχει λιποθυμήσει, έχει πει διάφορα. Είναι καθ’ έξιν παράνομος, είναι όπως οι ναρκομανείς. Έχει μια άδεια για να πουλάει τα κάστανά του κι αυτός αλλάζει συνεχώς σημεία, γίνεται δηλαδή πλανόδιος πωλητής και γι’ αυτό χρειάζεται διαφορετική άδεια, που δίδεται από την Περιφέρεια»

Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί και για το περιστατικό της σύλληψής του ειρωνικά σημείωσε ότι δήθεν λιποθύμησε και πως θα έπρεπε να προσληφθεί στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος:

«Αυτός δεν έδωσε την άδειά του. Λιποθύμησε δήθεν από την ταραχή του. Αυτός πρέπει να πιάσει δουλειά στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Δεν τον χτύπησε κανείς. Η αστυνομία δεν έχει καμία ευθύνη για ότι συνέβη. Έκανε τη δουλειά της και μάλιστα συνέλαβε πέντε μικροπωλητές που δεν είχαν άδεια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:20