search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:24
MENU CLOSE

Τραγικό τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της 37χρονης μητέρας από την Κοζάνη – Χειροπέδες στον άνδρα της

13.01.2016 14:13
Τραγικό τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της 37χρονης μητέρας από την Κοζάνη – Χειροπέδες στον άνδρα της  - Media

Η 37χρονη μητέρα 3 παιδιών, βρέθηκε πριν από λίγο νεκρή, θαμμένη σε χωράφι. Την έπνιξε ο σύζυγος της και την έθαψε στο χωράφι 

 

 

Η Ανθή Λιναρδάτου μητέρα ενός 8χρονου αγοριού και διδύμων 6χρονων κοριτσιών, η οποία είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο, βρέθηκε νεκρή ύστερα από έρευνα της αστυνομίας, σε χωράφι στο Βελβεντό Κοζάνης, στην περιοχή «πουρνάρια».

Η αστυνομία συνέλαβε τον σύζυγο της ο οποίος πριν από λίγο ομολόγησε, κατά την ανάκριση και παραδέχτηκε ότι έπνιξε την 37χρονη όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν και στη συνέχεια την έθαψε στο χωράφι.Συγκεκριμένα είπε πως το Σάββατο το βράδυ αμέσως αφού τα 3 παιδιά τους πήγαν για ύπνο, το ζευγάρι λογομάχησε και τότε ο δράστης την έπνιξε. Την επόμενη ημέρα μετέφερε το πτώμα της στο χωράφι, όπου και το έθαψε. 

Από το πρωί η αστυνομία παρουσία εισαγγελέα, ξεκίνησε έρευνες σε κάθε σημείο της περιοχής με το οποίο θα μπορούσε να σχετίζεται η 37χρονη.

Έψαξε από άκρη σε άκρη το σπίτι της και στη συνέχεια κλιμάκιο πήγε στην περιοχή πουρνάρια, σε χωράφι που ανήκει στον σύζυγο της. Κάποια στιγμή οι αστυνομικοί εντόπισαν κάτι που τους κίνησε την περιέργεια.

Σε ένα σημείο το χώμα ήταν «φρεσκοφρεζαρισμένο». Εκεί επικέντρωσαν τις έρευνες τους. Έσκαψαν λίγο στο χώμα και διαπίστωσαν ότι η 37χρονη ήταν θαμμένη μέσα στο χωράφι.

Μάλιστα ο ίδιος ο σύζυγος το πρωί  της Κυριακής πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και δήλωσε την εξαφάνιση της γυναίκας του.

Ο σύζυγος είχε καταθέσει τα εξής: «Γύρω στις 21:30 μου είπε ότι θα βγει για ποτό και έφυγε λίγα λεπτά μετά. Εγώ είχα αποκοιμηθεί, δεν την είδα να βγαίνει. Κατά τις 23:00 ξύπνησα, είδα ότι δεν είχε επιστρέψει, αλλά δεν ανησύχησα γιατί είχε περάσει μόνο μιάμιση ώρα. Το πρωί όταν διαπίστωσα ότι δεν ήταν στο σπίτι, άρχισα να ανησυχώ και κάλεσα την Αστυνομία. Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε καν ρούχα. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Όπως όλα τα ζευγάρια, κι εμείς είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Ήμασταν μια χαρά. Ανησυχώ για το τι μπορεί να συμβεί. Δεν έχει ξανατύχει να φύγει χωρίς να πει πού πάει»

Αλλά και ο πεθερός της κοπέλας και πατέρας του συζύγου, έχει κινήσει την υποψία των αρχών αφού σε δηλώσεις του είχε προφασιστεί πως μάλλον η γυναίκα είχε εγκαταλείψει το σπίτι της γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:24