search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:16
MENU CLOSE

Τούρκοι στρατιώτες «θερίζουν» εν ψυχρώ άμαχους Κούρδους – ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

22.01.2016 12:29
Τουρκία: Απαγορεύτηκε θεατρικό έργο στα κουρδικά - Media

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό από τον συνεχιζόμενο πόλεμο του τουρκικού κράτους κατά του κουρδικού πληθυσμού στις νοτιοανατολικές επαρχίες της χώρας καταγράφει ερασιτεχνικό βίντεο.

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό από τον συνεχιζόμενο πόλεμο του τουρκικού κράτους κατά του κουρδικού πληθυσμού στις νοτιοανατολικές επαρχίες της χώρας καταγράφει ερασιτεχνικό βίντεο.

Όπως φαίνεται, πολίτες κουρδικής καταγωγής υψώνουν λευκή σημαία προκειμένου να περισυλλέξουν νεκρούς και τραυματίες Κούρδους στην πόλη Κιζρέ.

Τότε ξαφνικά τουρκικά στρατεύματα ανοίγουν πυρ και από τους Κούρδους άλλοι τραυματίζονται ενώ άλλοι τρέχουν να σωθούν.

Σύμφωνα με το Russia Today η τουρκική πλευρά υποστηρίζει ότι Κούρδοι ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον τους, προκαλώντας την αιματηρή τους απάντηση. Ωστόσο στο βίντεο δεν φαίνεται να υπάρχουν ένοπλοι ανάμεσα στους πολίτες με τη λευκή σημαία.

Σε κάθε περίπτωση αποτελεί ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο της αιματηρής επιχείρησης της κυβέρνησης Ερντογάν ενάντια στον κουρδικό πληθυσμό που, πέραν των εκατοντάδων νεκρών, υποφέρει από ελλείψεις βασικών αγαθών και υπηρεσιών καθώς και από στρατιωτικό αποκλεισμό ολόκληρων περιοχών. 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15