search
ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 09:18
MENU CLOSE

Γερμανία: Πιο αυστηροί κανόνες για άσυλο

29.01.2016 06:03
Γκάμπριελ: Η φρασεολογία της σημερινής ακροδεξιάς είναι παρόμοια με εκείνη των Ναζί - Media

Πιο αυστηρούς κανόνες για το άσυλο θεσπίζει η Γερμανία, βάσει των όσων δήλωσε ο ηγέτης των Σοσιαλοδημοκρατών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

 

Πιο αυστηρούς κανόνες για το άσυλο θεσπίζει η Γερμανία, βάσει των όσων δήλωσε ο ηγέτης των Σοσιαλοδημοκρατών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Επί της ουσίας ο κυβερνητικός συνασπισμός στη χώρα είχε διαμάχη για το θέμα λόγω της εισροής πολλών προσφύγων, αλλά εν τέλει υπήρξε συμφωνία.

Βάσει αυτής, λοιπόν, η λίστα των χωρών, οι οποίες θεωρούνται ασφαλείς για να δεχτούν πίσω τους πρόσφυγες επεκτείνεται και οι οικογένειες ορισμένων προσφύγων, που έχουν, ήδη, λάβει άσυλο στη Γερμανία, δεν θα μπορούν να επανενωθούν μαζί τους για διάστημα δύο ετών.

Επίσης, στις αλλαγές αυτές περιλαμβάνονται η αναγνώριση των Μαρόκου, Τυνησίας και Αλγερίας ως χώρες ασφαλούς προέλευσης. Έτσι αυτό σημαίνει πως οι αιτούντες άσυλο από τις χώρες αυτές θα απορρίπτονται με περισσότερη ευκολία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05.2024 09:17