18/10/2019 23:27:45

Γιατί ο ιδιοκτήτης αυτού του εστιατορίου απαγορεύει την είσοδο σε όλους τους τραπεζίτες;

Γιατί ο ιδιοκτήτης αυτού του εστιατορίου απαγορεύει την είσοδο σε όλους τους τραπεζίτες; - Media

 

Ο 30χρονος ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Les Ecuries de Richelieu» στο Παρίσι, Αλεξάντρ Καγιέ, απαγόρευσε την είσοδο στο εστιατόριό του σε όλους τους τραπεζίτες.

Ο Καγιέ εξήγησε ότι απερρίφθη το «εύλογο» αίτημά του για δάνειο αξίας 70.600 ευρώ προκειμένου να ανοίξει ένα δεύτερο εστιατόριο και ότι οι τράπεζες τον αντιμετωπίζουν «σαν σκυλί».

Σύμφωνα με τον Καγιέ, η άρνηση των τραπεζών για ενίσχυση είναι ο λόγος που αρκετές γαλλικές επιχειρήσεις έχουν μεταφερθεί στο Λονδίνο.

Τώρα, έχει τοποθετήσει ένα μαυροπίνακα έξω από το εστιατόριό του που γράφει: «Τα σκυλιά καλοδεχούμενα, οι τραπεζίτες απαγορεύονται (εκτός κι αν πληρώσουν 70.600 ευρώ για την είσοδο)».

Ο 30χρονος ανέφερε ότι η επιχείρησή του είναι κερδοφόρα, καθώς αρκετοί από τους πελάτες του είναι αστέρες του κινηματογράφου και το εστιατόριό του έχει καταχωρηθεί στη λίστα του αριστοκρατικού οδηγού Michelen.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.