search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:04
MENU CLOSE

To fight club, δεν είναι μόνο ταινία – Υπάρχει, και είναι ένας αγώνας σε κλουβί μέχρι τελικής πτώσης

18.02.2016 16:20
To fight club, δεν είναι μόνο ταινία – Υπάρχει, και είναι ένας αγώνας σε κλουβί μέχρι τελικής πτώσης  - Media

Είναι η νέα, στα όρια του παράνομου, μόδα που κερδίζει όλο και περισσότερους φανατικούς. Ονομάζεται monster fight club και όποιος αντέξει κερδίζει μεγάλα χρηματικά έπαθλα.

 

Είναι η νέα, στα όρια του παράνομου, μόδα που κερδίζει όλο και περισσότερους φανατικούς. Ονομάζεται monster fight club και όποιος αντέξει κερδίζει μεγάλα χρηματικά έπαθλα.

Ξεκίνησε από την Κίνα, από την πόλη Τσενγκντου στην επαρχία Σεντσουάν, σε κάτι παρακμιακά μπαρ, όπου σύχναζαν όχι και τόσο διάσημοι ηθοποιοί και τα έπιναν. Μόλις τελείωναν το ποτό τους, πήγαιναν όλοι μαζί στα υπόγεια και άρχισαν να παίζουν ξύλο και να παλεύουν, για να τους φύγει το άγχος.

Σιγά σιγά άρχισε να αποκτά κανόνες. Δηλαδή έναν κανόνα: Στο ξύλο και στις μάχες στο monster fight club, δεν υπάρχουν κανόνες. Σε ένα κλουβί 10 τετραγωνικών μέτρων οι δυο αντίπαλοι που οι περισσότεροι είναι ημιεπαγγελματίες γνώστες μαχητικών σπορ, αγωνίζονται μέχρι τελικής πτώσης.

Επιτρέπονται τα πάντα. Μπουνιές κλωτσιές, κεφαλοκλειδώματα, δαγκωνιές, κουτουλιές. Οτιδήποτε μπορεί να βγάλει νοκ άουτ τον αντίπαλο. Αυτό που άλλαξε είναι το χρηματικό έπαθλο, το οποίο αγγίζει τις 7.000 ευρώ για κάθε νίκη.

Στο κύκλωμα αυτό μπορεί να έχει συμμετοχή ο καθένας και όπως αναφέρει η mirror, τον τελευταίο καιρό συμμετέχουν εκτός από ημιεπαγγελματίες των μαχητικών σπορ, σεκιουριτάδες, λάτρεις των γυμναστηρίων, υπάλληλοι γραφείων (που τους αποκαλούν κοροιδευτικά «λευκά πουκάμισα»), και όποιος άλλος θέλει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:01