search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:29
MENU CLOSE

Πως νιώθει ένας αστυνομικός που παίρνει μέρος σε επικίνδυνη επιχείρηση για τη σύλληψη οπλισμένων κακοποιών; (Video)

26.02.2016 15:32
Πως νιώθει ένας αστυνομικός που παίρνει μέρος σε επικίνδυνη επιχείρηση για τη σύλληψη οπλισμένων κακοποιών; (Video) - Media

Θα δείτε και περισσότερο θα νιώσετε όμως, το άγχος, την αδρεναλίνη που νιώθει ένας αστυνομικός όταν έχει να αντιμετωπίσει κακοποιούς. Όλα τα καταγράφει κάμερα που βρίσκεται στο κράνος του. 

 

Θα δείτε και περισσότερο θα νιώσετε όμως, το άγχος, την αδρεναλίνη που νιώθει ένας αστυνομικός όταν έχει να αντιμετωπίσει κακοποιούς. Όλα τα καταγράφει κάμερα που βρίσκεται στο κράνος του.

Μοιάζει περισσότερο με βιντεοπαιχνίδι. Βλέπεις μόνο τα προτεταμένα χέρια με το όπλο, και στη συνέχεια βλέπεις να κυνηγάει τους κακοποιούς. Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο. Κανείς δεν ξέρει από τους αστυνομικούς που παίρνουν μέρος στην επιχείρηση, εάν κάποιος κακοποιός θα τον πυροβολήσει, εάν θα βγει ζωντανός και αλώβητος, εάν θα ξαναδεί την οικογένεια και τα παιδιά του.

Αυτό που θα δείτε συνέβη σε μια κακόφημη γειτονιά της πόλης Μπαρανκίγια στην Κολομβίας, όπου στήθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη μελών της συμμορίας «κόκκινα χέρια» που εκτός από κλοπές αυτοκινήτων και κατοικιών, κάνει και λαθρεμπόριο όπλων.

Οι αστυνομικοί αναπτύσσονται στην γειτονιά και αποκλείουν τους δρόμους. Ο «πρωταγωνιστής» του βίντεο τρέχει με το πιστόλι προτεταμένο και κυνηγάει τους κακοποιούς. Μπαίνει μέσα σε σπίτι που εν ξέρει τι και ποιος κρύβεται πίσω από τις πόρτες ή τις κουρτίνες και ποιος μπορεί να τον πυροβολήσει και ελέγχει εάν όλα πάνε καλά.

Το βίντεο μοιάζει περισσότερο με βιντεοπαιχνίδι «πρώτου προσώπου», αλλά δεν είναι παιχνίδι, είναι μια πραγματικότητα στην Κολομβία. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδας της αστυνομίας της Κολομβίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 18:28