search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:33
MENU CLOSE

Ντόρα Μπακογιάννη: Τον άνδρα μου τον έχω πασά

05.03.2016 12:22
Ντόρα Μπακογιάννη: Τον άνδρα μου τον έχω πασά  - Media

«Ο άνδρας μου είναι πασάς», δηλώνει σε συνέντευξή της στα «Παραπολιτικά» η Ντόρα Μπακογιάννη διαψεύδοντας έτσι όσους υποστηρίζουν πως εκείνη «κάνει κουμάντο στο σπίτι». Τι απαντά σε όσους χαρακτηρίζουν τον πατέρα της «γκαντέμη». 

 

«Ο άνδρας μου είναι πασάς. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μια γυναίκα παλαιάς σχολής, με παλαιομοδίτικη αγωγή, η οποία τον φροντίζει, τον κανακεύει και εκείνος τα βρίσκει όλα έτοιμα. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται», δηλώνει σε συνέντευξή της στα «Παραπολιτικά» η Ντόρα Μπακογιάννη διαψεύδοντας έτσι όσους υποστηρίζουν πως εκείνη «κάνει κουμάντο στο σπίτι».

Αποκαλύπτει μάλιστα και το μυστικό της σχέσης τους. «Μια σχέση χτίζεται και χτίζεται με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Αν δεν έχεις ανοχή για τις διαφορετικές προτεραιότητες που έχει ο άλλος δίπλα σου και θέλεις να έχεις μόνο τις δικές σου, δεν υπάρχει περίπτωση να μη ζήσεις μόνος σου», λέει.

«Ο άνδρας μου έχει φοβερό χιούμορ –δεν υπάρχει άνθρωπος με πιο αγγλοσαξονικό χιούμορ. Είναι πάρα πολύ καλός και πράος. Ένας άνθρωπος που αγαπάει τον κόσμο. Ένας άνθρωπος παθιασμένος για τον Ολυμπισμό, τις αξίες του και τα παιδιά και τους κάνει φοβερή δουλειά στη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, για την οποία έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Είναι ένας ωραίος άνδρας, με τον οποίο εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένη. Λένε ότι πεθαίνει ο έρωτας τα πρώτα πέντε χρόνια. Εμένα δεν μου συνέβη αυτό. Εξακολουθεί και υπάρχει», δηλώνει.

Στη δισέλιδη συνέντευξή της, η Ντόρα Μπακογιάννη μιλά –μεταξύ άλλων- για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη μητέρα της Μαρίκα, για το bullying στη Βουλή εξαιτίας του φύλου της, για τους «Ράδιο Αρβύλα» και για όσους λένε τον πατέρα της «γκαντέμη».

«Είναι γελοίο. Εγώ κάνω πλάκα με το “γκαντέμης” και τους λέω: “Παιδιά, σας εύχομαι να έχετε την γκαντεμιά του. Σας εύχομαι ειλικρινά να φτάσετε 97 ετών, να έχετε την οικογένειά σας όπως την έχει αυτός, να σας κακομαθαίνει η οικογένειά σας όπως τον κακομαθαίνει αυτόν και να έχετε τη διαύγεια πνεύματος που εκείνος έχει”. Το εύχομαι ειλικρινά σε όλον τον κόσμο και ειδικά σε αυτούς που τον θεωρούν “γκαντέμη”», απαντά για το τελευταίο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:32