search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:16
MENU CLOSE

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» απαντά το Μαξίμου σε πρωτοσέλιδο των Νέων

07.03.2016 09:20
Πρωτοφανές: Οι δημοσιογράφοι των ΝΕΩΝ πρέπει να αγοράζουν την εφημερίδα που δουλεύουν! - Media

Απάντηση στο πρωτοσέλιδο των Νέων δίνουν κυβερνητικοί κύκλοι. Σχόλιο του Μαξιμου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «”Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης” αλλά κανείς πια δεν του δίνει σημασία».

 

Απάντηση στο πρωτοσέλιδο των Νέων δίνουν κυβερνητικοί κύκλοι. Σχόλιο του Μαξιμου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι   «”Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης” αλλά κανείς πια δεν του δίνει σημασία».

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, με τίτλο «Άλαλα τα χείλη των εκβιαστών» κάνει λόγο για «πολύ σοβαρές αναταράξεις στη δικαιοσύνη» από την «αναφορά της εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη για τις πιέσεις από τον Αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο στην υπόθεση Βγενόπουλου». Όπως συμπληρώνει η εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της, «το περιστατικό, σύμφωνα με δικαστικές πηγές, δεν έχει προηγούμενο. Με ασαφή τρόπο τοποθετήθηκε η Όλγα Γεροβασίλη στις συγκεκριμένες καταγγελίες του Σταύρου Ψυχάρη στο «Βήμα της Κυριακής». Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας κατέφυγε πάλι σε γενικόλογες επιθέσεις κατά των ΜΜΕ» αναφέρει η εφημερίδα προκαλώντας την αντίδραση του Μαξίμου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:15