search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:07
MENU CLOSE

Βολές του ΥΠΟΙΚ κατά του ΔΝΤ – «Δεν διαπραγματεύεται με σοβαρότητα»

18.03.2016 14:19
Βολές του ΥΠΟΙΚ κατά του ΔΝΤ - «Δεν διαπραγματεύεται με σοβαρότητα» - Media

Επίθεση στο ΔΝΤ, για τη στάση του στις διαπραγματεύσεις για την αξιολόγηση, εξαπολύουν παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών.

 

Επίθεση στο ΔΝΤ, για τη στάση του στις διαπραγματεύσεις για την αξιολόγηση, εξαπολύουν παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών.

Δηλώνουν έκπληκτοι με τη στάση του Ταμείου και καταλήγουν ότι το ΔΝΤ, «δεν διαπραγματεύεται με την ανάλογη σοβαρότητα»

Αναλυτικά το σημείωμα των στελεχών του ΥΠΟΙΚ:

​”​Έκπληξη προκαλεί, για μία ακόμα φορά, η στάση του ΔΝΤ. Αυτή τη φορά, οι ισχυρισμοί των στελεχών του αποτελούν παγκόσμια πρωτοτυπία στην οικονομική πολιτική. 

Υποστηρίζουν ότι αν το αφορολόγητο μειωθεί πολύ ​για όλους, ακόμη και για όσους έχουν εισόδημα πάνω από 40,000 ευρώ​, τ​ότε βοηθάμε τους φτωχούς, όχι τους πλούσιους!
Με αυτή την πρωτότυπη (;) άποψη -για την οποία Άνταμ Σμιθ, Τζον Μ​έιναρντ Κ​έινς, Μίλτον Φρ​ίντμαν και άλλοι αντίστοιχοι οικονομολόγοι θα είχαν υπαρξιακό πρόβλημα…- είναι φανερό ότι ο… παραδοσιακός υποστηριχτής των φτωχών του πλανήτη, το Ταμείο δηλαδή, μάλλον δεν διαπραγματεύεται με την ανάλογη σοβαρότητα!”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:05