search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:33
MENU CLOSE

Προκλητικός και προσβλητικός για άλλη μια φορά ο Κασιδιάρης απέναντι σε αξιωματικό της ΕΛΑΣ (Video)

18.03.2016 16:51
Προκλητικός και προσβλητικός για άλλη μια φορά ο Κασιδιάρης απέναντι σε αξιωματικό της ΕΛΑΣ (Video) - Media

Μετά το «θα έχουμε εδώ πέρα νεκρούς» που είχε πει σε αξιωματικό της ΕΛΑΣ στην Κρήτη, ο υπόδικος ακροδεξιός βουλευτής ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά στη Αερόπολη.

 

 

Μετά το «θα έχουμε εδώ πέρα νεκρούς» που είχε πει σε αξιωματικό της ΕΛΑΣ στην Κρήτη, ο υπόδικος ακροδεξιός βουλευτής ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά στη Αερόπολη.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο υπόδικος βουλευτής του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής, κατά τη διάρκεια των εορτασμών στην Αερόπολη της Μάνης για την επέτειο του ξεσηκωμού της Μάνης, επιτέθηκε φραστικά στον αστυνομικό διοικητή, επειδή θέλησε να τηρήσει την τάξη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα πολιτών αποδοκίμασε τους Παναγιώτη Κουρουμπλή και Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, Πέτρος Ανδρεάκος αντέδρασε στις αποδοκιμασίες, σημειώνοντας πως «όταν καλούμε ανθρώπους στο σπίτι μας δεν τους βρίζουμε.», ενώ καθώς οι αποδοκιμασίες δεν σταματούσαν, ο Δήμαρχος συνέχισε με περισσότερη ένταση «Είστε κάφροι, απαράδεκτοι».

Η ομάδα πολιτών, ήρθε μάλιστα στα χέρια με την παρούσα αστυνομική δύναμη και έγιναν και κάποιες προσαγωγές. Τότε θεώρησε πως πρέπει να κάνει αισθητή την παρουσία του και ο Ηλίας Κασιδιάρης και να επιτεθεί στον αστυνομικό διοικητή, με προσβλητικές εκφράσεις.  

ΠΗΓΗ:ioniantv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:31