search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 04:34
MENU CLOSE

Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων θα λειτουργήσει το ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη»

21.03.2016 17:28
Η ανάρτηση του Μ. Βαρβιτσιώτη για την απονομή του βραβείου Μαντέλα στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη - Media
Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων για ασυνόδευτα ανήλικα και μονογονεϊκές οικογένειες, αναλαμβάνει να λειτουργήσει το ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

 

Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων για ασυνόδευτα ανήλικα και μονογονεϊκές οικογένειες, αναλαμβάνει να λειτουργήσει το ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Αυτό ανακοίνωσε η ίδια η πρόεδρος του ιδρύματος και πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO, σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα.

Όπως ανέφερε η κα Βαρδινογιάννη, το κέντρο θα παρέχει σίτιση, ένδυση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ψυχοκοινωνική στήριξη, με στόχο να αποτελέσει πρότυπο παγκοσμίως – ενώ επίσης το ίδρυμα θα διανείμει 15.000 παιδικά μπουφάν σε ισάριθμα προσφυγόπουλα.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» Εμμανουήλ Παπασάββας.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19