search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:13
MENU CLOSE

Οι Ρωσίδες αποφάσισαν να το ρίξουν λίγο έξω και φωτογραφήθηκαν με μπικίνι στο χιόνι (Video)

10.04.2016 06:42
Οι Ρωσίδες αποφάσισαν να το ρίξουν λίγο έξω και φωτογραφήθηκαν με μπικίνι στο χιόνι (Video) - Media

Εκατοντάδες καλλίγραμμες γυναίκες από τη Ρωσία φωτογραφήθηκαν με μαγιό στο χιόνι με έναν και μόνο στόχο: Να μπουν στο ρεκόρ Γκίνες

 

 

Εκατοντάδες καλλίγραμμες γυναίκες από τη Ρωσία φωτογραφήθηκαν με μαγιό στο χιόνι με έναν και μόνο στόχο: Να μπουν στο ρεκόρ Γκίνες

Συγκεντρώθηκαν στο χειμερινό θέρετρο Σότσι. Φορούσαν φόρμες του σκι. Και ξαφνικά οι άνθρωποι που έκαναν σκι αμέριμνοι πήγαν να πέσουν στους γκρεμούς.

Αιφνιδιάστηκαν. Πολλοί έχασαν την ισορροπία τους και έπεσαν στο χιόνι.

Χίλιες πανέμορφες και με εκπληκτικά κορμιά Ρωσίδες, έβγαλαν τις φόρμες του σκι και έμειναν στο χιόνι μόνο με τα μαγιό τους. Άρχισαν να ποζάρουν και να επιδεικνύουν τα υπέροχα κορμιά που τόσο απλόχερα τους χάρισε η φύση.

Και ενώ θα περίμενε κάποιος μέσα στο χιόνι και το κρύο, οι άνθρωποι να κρυώνουν, η θερμοκρασία από τα κορμιά των Ρωσίδων, ανέβηκε επικίνδυνα και πολλοί σχολίασαν χαριτολογώντας πως έπρεπε οι γυναίκες με τα μαγιό να απομακρυνθούν γιατί θα… λιώσει το χιόνι.

Οι χίλιες (ακριβώς) Ρωσίδες με μαγιό μέσα στο χιόνι, τελικά έσπασαν το ρεκόρ Γκίνες, και έτσι το θέρετρο του Σότσι, πήρε τα ηνία από ένα άλλο θέρετρο στη Σιβηρία, που μέχρι χθες κρατούσε τα σκήπτρα στο Γκίνες για τις περισσότερες γυναίκες που έμειναν ταυτόχρονα με μαγιό μέσα στο χιόνι. Φυσικά στο ρεκόρ συμμετείχαν και άνδρες αλλά και μικρά παιδιά, όλοι με μαγιό μέσα στο χιόνι. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 08:07