search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:25
MENU CLOSE

Χαλαρές στιγμές για μπύρα είχε ο Τσίπρας με τον εκδότη της Bild (Photos)

15.04.2016 05:08
Χαλαρές στιγμές για μπύρα είχε ο Τσίπρας με τον εκδότη της Bild (Photos) - Media

Χαλαρές στιγμές είχε χθες το βράδυ στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας. Ενώ βρισκόταν σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Βελγικής πρωτεύουσας ο πρωθυπουργός μαζί με τον Νίκο Παππά είχαν μια αναπάντεχη συνάντηση.

 

Χαλαρές στιγμές είχε χθες το βράδυ στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας. Ενώ βρισκόταν σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της Βελγικής πρωτεύουσας ο πρωθυπουργός μαζί με τον Νίκο Παππά είχαν μια αναπάντεχη συνάντηση.

Τον «ισχυρό» άνδρα των γερμανικών media Mathias Döpfner, CEO του εκδοτικού οίκου «Axel Springer SE», ενός από τα μεγαλύτερα εκδοτικά συγκροτήματα στη Γερμανία, ο οποίος κάθισε στη συντροφιά τους. Στην παρέα προστέθηκε και ο εκδότης της γερμανικής εφημερίδας Bild, γνωστής για τις ανθελληνικές της θέσεις, Kai Diekmann, ο οποίος μάλιστα ανήρτησε και  φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Για μία μπύρα μετά τη δουλειά στις Βρυξέλλες»…

Πάντως φαίνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας μετά από δύο ώρες κουβέντα «έπεισε» τους συνομιλητές του για τις ελληνικές θέσεις, καθώς ο κ. Diekmann έκανε δεύτερη ανάρτηση στο Twitter.

Έγραψε: «Ευχαριστώ για το ενθουσιώδες βράδυ στις Βρυξέλλες!».

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας είχε μιλήσει σε προγραμματισμένο δείπνο εργασίας με ανώτατα στελέχη του Ιδρύματος ‘Αξελ Σπρίνγκερ με θέμα την κατάσταση και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας. 

Πάντως, υπήρξε σχόλιο στο Twitter μαζί με φωτογραφία, όπου φαίνεται ο εκδότης της γερμανικής εφημερίδας Bild, Kai Diekmann να παρακολουθεί την ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού με μεγάλη επιφύλαξη!!!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:21