search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:02
MENU CLOSE

Κρήτη: Θρίλερ με την εξαφάνιση 35χρονου (Photo)

31.05.2016 06:03
Κρήτη: Θρίλερ με την εξαφάνιση 35χρονου (Photo) - Media

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 35χρονου Στέφανου Λουκαδάκη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το Σάββατο 28 Μαΐου από την περιοχή της Ιεράπετρας…

 

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 35χρονου Στέφανου Λουκαδάκη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το Σάββατο 28 Μαΐου από την περιοχή της Ιεράπετρας, σύμφωνα με το ekriti.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος άφησε πίσω και το δίκυκλο όχημά του και το κινητό του τηλέφωνο με την αγωνία της οικογένειας του να είναι μεγάλη. 

Σύμφωνα με τους οικείους τους, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας τα οποία ενδεχομένως να εγκυμονούν κινδύνους για τη ζωή του γι’ αυτό η οικογένεια, κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να ειδοποιήσει αμέσως την Αστυνομία ή την μητέρα του την κ. Φωτεινή Τζεβελεκάκη στο τηλέφωνο 6977214546.

Να σημειωθεί ότι εντός της ημέρας, αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφία του και από την Αστυνομία την οποία έδωσε η οικογένεια του 35χρονου αγνοούμενου προκειμένου να βοηθηθούν οι έρευνες.

 

Πηγή: ekriti.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:02