search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:25
MENU CLOSE

Ο Πούτιν στέλνει … υποβρύχιο για το Αγγλία – Ρωσία

08.06.2016 08:22
Συμφωνία Ρωσίας - Βενεζουέλας για επισκέψεις πολεμικών πλοίων - Media

Η Ρωσία αντιμετωπίζει το Σάββατο στη Μασσαλία την Αγγλία για το EURO και ο Βλαντίμιρ Πούτιν κάνει… ζέσταμα.

 

Η Ρωσία αντιμετωπίζει το Σάββατο στη Μασσαλία την Αγγλία για το EURO και ο Βλαντίμιρ Πούτιν κάνει… ζέσταμα.

Σε μια κίνηση που μόνο ως προσπάθεια επίδειξης δύναμης μπορεί να ερμηνευθεί, ο Ρώσος πρόεδρος αποφάσισε να… τονώσει το φρόνημα του λαού του στέλνοντας το ρωσικό υποβρύχιο Στάρι Οσκόλ να κάνει… τσάρκα στα παράλια της Αγγλίας, λίγες ώρες πριν από την ποδοσφαιρική αναμέτρηση. 

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «SUN», βέβαια, πρόκειται για πρόκληση από την πλευρά των Ρώσων. Οι Άγγλοι έχουν εντοπίσει τις κινήσεις του υποβρυχίου στην Βόρεια Θάλασσα από το περασμένο Σάββατο, αλλά δεν είχαν αντιληφθεί ποιες είναι οι προθέσεις των Ρώσων. 

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι ο αγγλικός στρατός παρακολουθεί διακριτικά την πορεία του υποβρυχίου, «ευρισκόμενος σε θέση άμυνας και δίνοντας το παράδειγμα στην ομάδα του Ρόι Χόντγκσον ότι η Αγγλία μπορεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της» όπως γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα. 

Ρωσικά στρατιωτικά αεροπλάνα, πλοία και υποβρύχια έχουν κάνει τουλάχιστον 17 επιδρομές κοντά στο Ηνωμένο Βασίλειο από την αρχή του περασμένου έτους. 

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 10:21