search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:05
MENU CLOSE

Στο σφυρί το ροζ φόρεμα της Σοφία Λόρεν (Photos)

09.06.2016 07:23
Στο σφυρί το ροζ φόρεμα της Σοφία Λόρεν (Photos) - Media

Σε δημοπρασία πρόκειται να βγει το θρυλικό ροζ φόρεμα της Σοφία Λορέν από την ταινία  του 1960 «Η εκατομμυριούχος».

 

Σε δημοπρασία πρόκειται να βγει το θρυλικό ροζ φόρεμα της Σοφία Λορέν από την ταινία  του 1960 «Η εκατομμυριούχος».Το ροζ φόρεμα του Γάλλου σχεδιαστή Πιέρ Μπαλμάν που  πρώτη έκανε μόδα Λόρεν και ακολούθησαν η Τζάκι Κένεντι και η  Όντρεϊ Χέπμπορν, θα δημοπρατηθεί και η τιμή του αναμένεται να φτάσει στα ύψη, ξεπερνώντας τα 12.000 ευρώ.

Το φόρεμα ανήκει σε μια γυναίκα που εργάστηκε στην παραγωγή της ταινίας και της είχε δωθεί το φόρεμα ως δώρο μετά το τέλος των γυρισμάτων.  Η γυναίκα φόρεσε το φόρεμα μια φορά σε ένα πάρτη της εποχής και έκτοτε κράτησε ανέπαφο το ροζ φόρεμα.

Λέγεται, πως ο ηθοποιός και συμπρωταγωνιστής της, Πίτερ Σέλλερς, ήταν τόσο ερωτευμένος με την Λόρεν που της είχε πει πως θα μπορούσε να τινάξει στον αέρα ακόμη και το γάμο του για εκείνη. Πολλοί αναφέρουν πως η σκηνή με αυτό το ροζ φόρεμα τον είχε “στοιχειώσει”

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 00:59